|
![]() |
#1 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Spajanje TV i kompa preko scarta
Eo ovako.Imam konfu u sigu i ocu je spojit na TV preko scarta.Zanima me sta moram kupit od kablova (ili hardware-a) da bi to mogao izvest i kako ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Slika na tv-u preko s-video to scart Komponentni kabel na scart Spajanje TV + PC (Komplicirana verzija) kako spojiti stari TV i komp? VGA -SCART konektor I još masu mnogih threadova koje nisam pasteao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Znaci najbolje je sa s-video na scart? BTW kako onda postelat softverski da to radi?I kako zvuk osposobit onda na tvu? Jel moze ovako s-video to svideo,3.5 mm na RCA i onda to sve ubost u ovo : https://www.krcs.co.uk/images/librar...ndy_35570.jpg? onda bi imao i sliku i zvuk sam obi zuti cinch ostao prazan.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 29.06.2009. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
e ljudi...imam prob...povezao sam komp i tv...ali ne preko skarta nego...direktno cinceve...na tv...i sve radilo ok...medjutim kad sam uradio sistem...i sve isto odradio...ne radi...sto je najgore sad ne mogu ni preko skarta da povezem...zna li ko resenje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|