|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
HDD zeza
Poštovanje dragi čitatelji pc expert foruma. ![]() Trebam vašu stručnu pomoć...imam vanjski hdd wd 500gb, 2,5", 5400rpm, usb, bez vlastitog napajanja...prije 2 dana sam prebacivao podatke sa laptopa na njega i zaštekao mi je sustav uslijed kopiranja podataka. Pričekao sam ali se nije ništa dešavalo pa sam jednostavno ištekao usb, nakon toga kada ga ukopčam ne želi mi ga prepoznati. Probao sam i na xpu (imam vistu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Moguće da elektronika u kućištu krepava, probaj ubaciti disk u drugo kućište pa javi, btw. ako je do toga imaš sreće ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Probao sam preko y kabela ali ništa. A šta se tiće elektronike mislim da je sve u redu jer ledica na kučištu svijetli, inače to je eksterni hard 2,5". I dalje mi ga ne prepoznaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Kučište je od Western Digitala... U međuvremenu sam riješio problem, stavio sam ubuntu 8.10 i preko njega mi normalno učita ali malo sporije kopira. Uglavnom spasio sam podatke jedino što sada neznam net složit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li u pitanju WD Passport 120Gb? Frend kupio u Ve-milu hard crkao nakon par mjeseci, dobio drugog na reklamaciju i on otegnuo papke, komp ga uopće ne prepoznaje, niti disk vrti... Vjerojatno neka šrotna serija iako me to čudi za WD ![]()
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|