|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Repetirori VIPneta u centru grada...
Situacija sljedeca, bagra iz vatrogasnog doma/opcine/grada je izgleda dala u rentu vatrogasni toranj preko puta mog stana, tako da mi cijelo cudo antena nasrano nekidan da tuce ravno u prozor gotovo u visini samog prozora, jer je vatrogasni tower jako nizak. Naravno svi misle da se moze samo zaliti upravi vodovoda i spojiti na kisik u vezi toga, ali dok postoji nada treba kopkati. Napominjem da je taj vatrogasni domic u strogom centru grada gdje zivim, Orahovice. Ovako to izgleda s mog prozora: Jel postoji kakav mehanizam borbe protiv ovog Cernobila preko puta mene koji ce mi 24/7 tuci u mene i familiju ili je to borba s vjetrenjacama? Pozvati novine i napraviti frku? Peticije raznih oblika? Znam da banda ima vjerovatno sve propisane zakonske norme EM zracenja, jer to je najlakse naklepati, potpisati i ovjeriti na drzavnoj razini ako se dobro podmaze tamo gdje treba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
prerezi im zice ![]() mislim da se mjeri zracenje tih repetitora i da ono mora zadovoljiti odredjene uvjete i raspon zracenja koji ne steti ljudima u blizini, nisam bas 100% upucen u to al mislim da nemas razloga za brigu, neka me netko ispravi ako sam u krivu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bih svakako napravio frku, sada ne znam tocno kakvu, peticiju, novine... , iako se vjerovatno tu nista ne moze uciniti. Ali treba se boriti jer pouzdano znam da je par ljudi obolilo od raka u jednoj zgradi u Dubrovniku nakon postavljanja repetitora u blizini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
3.14zda ®
|
Ajd sad malo razmisli tikvom i objasni mi kako mobitel koji je dvosmjerna veza s repetitorom moze stetiti vise od repetitora na koji se kaci par tisuca mobitela, pogotovo u centru jebenog grada i siri na sve strane...da ne spominjem sad pad moguci vrijednosti mog stana, jer tko ce mi normalan kupiti stan(ako ga ikad budem prodavao) sa jebenom ultra-mikrovalkom pod prozorom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Tu po Zagrebu ih ima i po stambenim zgradama... Navodno pomaže plutena kapa obložena alu-folijom ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Nedavno je na TVu bio dokumentarac o tome. I to u jednu subotu u pola deset navečer kada su većina mladih ljudi, mlade mame i mladi tate (za koje je taj dokumentarac namjenjen - da im pokaže sve štetnosti prekomjernog korištenja mobitela kod mladih i djece) vani sa društvom! Koje šu.čine, dati jedan takav obrazovni filmić - u terminu kada ga ciljana grupa ne gleda. Fuj. Uglavnom, nemaš šanse to više uklonit. Jednom kada nešto pokreneš, neku peticiju ili tužbu, dotični telekom će u trenutku kada procjeni povećanu opasnost, u potpunosti otkupiti taj objekt i parcelu i good bye za bilo kakve šanse da će se ikad odseliti od tamo. To im je princip na koji dišu. A o štetnosti, majko mila... Sve su rekli sa činjenicama da se ti repetitori ne bi smjeli (pazi - ne bi smjeli) postavljati uz škole i vrtiće (naravno - postavljaju se - banana država), jedino se održava pravilo nepostavljanja istih uz bolnice, jer tu nemaju izbora - repetitori utječu na rad medicinskih uređaja. Sretno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() OTOH, imas mobitel? Hmda. ![]() Takodjer, imaj na umu da je postavljanjem antene na to mjesto smanjujes snagu ostalih repetitora, dobivas na kvaliteti signala i pokrivas vece podrucije kvalitetnim signalom sto posljedicno smanjuje izlazne snage mobitela. Citiraj:
![]() Uostalom, ne cvili, ovo kaj su postavili zgleda ko malo bolja WiFi antena, ccc... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | ||||||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Nada je ku**a... ![]() Sam si si odgovorio... Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
E Pluribus UNIX
|
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#16 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Dokazano je da repetitori štete ljudskom organizmu,tko ne vjeruje u to nek si kupi stan pored tih antena,imaju manju cijenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
http://www.info-mob.com/clanci/zrace...ar-faktor.html Evo tu pise dole kaj zakon veli i tome i dali i kak se moze sprijeciti postavljanje. I cital sam negdi prije da je to zracenje od mobitela, tva, kompa itd. malo dosta, tj. da npr. jedno slikanje, xray, ozraci kolko bi ovi svi za 10-15 god, jer je to ionizirajuce i mjenja strukturu atoma, tak nekaj. I da CT nije tak stetan. Ne znam kolko je to istina, ali tak sam procital ![]()
![]() |
#23 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
jer se ista osoba 'slika' u više navrata u raznim presjecima (i do 50ak slika npr..) a ultrazvuk i MR(magnet) nisu štetni. što se tiče vip repetitora, ak Bubba veli da nije štetno, onda nije. nema tu rasprave ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
kenova
Datum registracije: Sep 2003
|
Uvijek isplivaju rasprave o neionizirajucem zracenju - o tome se ne zna dovoljno i sve su ostalo nagadjanja. Inace tomri je u pravu, CT je gori od standardnog rentgena (ako govorimo o modernoj opremi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Orahovica je grad?! ![]()
![]() |
![]() |
#26 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Ccc... Not in a million years! ![]() No slobodno dodji do mene pa mozemo degustirati 1 on 1... ![]() Pwnd! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() I BTW CT je rentgen na n tu di te se u svakom sloju slikanja zrači u krug pri čemu je svaka takva ekspozicija kao kad se slika obični rengen, neznam točno na kolko su trenutno uspjeli smanjit to ali je još uvjek poprilično gadniji od bilo čega osim možda dijaskopije, UZV ima neke zanemarive termičke učinke na tkiva a za MRI kolko znam još nisu nađene neke štetne posljedice osim ak imaš slobodnih metala u sebi pa dotični odluče krenut na put krooz tjelo u manirama slobodnih projektila...
![]() |
![]() |
#28 |
3.14zda ®
|
Evo jos koja litra Grasevine i moci cu se sav obloziti plutom ![]() Ako su Cabar, Pregrada, Skradin, Sveta Subota i Nedjelja, Trilj, Klanjec, Donja Stubica i ostale selendre gradovi onda moze biti i Orahovica grad, vjerovatno imamo vise birtija nego sva ova sela nabrojana zajedno ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dizel. 22.05.2009. u 02:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
znam, jer dok mi je stari radio u jednom tjedniku zvala ga je neka zena sa tim problemom.. odgovor je bio "gospođo, zovete me s mobitela na mobitel...." |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|