Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.05.2009., 21:04   #1
Mylo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Kako da spojim komp da gledam na TV?

Ne mogu gledat filmove preko kompa

A imam ih na kompu previše da pržim

Kako da spojim telku i komp, imam običnu telku ima one činč ulaze sastrane i scart iza

grafička je Ati radeon HD 3400

kakav kabel bi treba kupiti?
Mylo je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2009., 21:13   #2
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Valjda HD3450 ?? Kakve izlaze imaš na grafi, jesu kao ovi sa ove slike ?
stuc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.05.2009., 21:28   #3
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
evo gledao sam ja neki dan za svoju grafu treba ti ovakav kabel...
http://dvdeuropean.co.uk/dvd/images/scrt2sv.jpg
ne radi link @stuc...
Staro 09.05.2009., 21:29   #4
Mylo
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
jesu kao ovi sa ove slike ?
E točno takvi da
Staro 09.05.2009., 22:29   #5
stuc
Banned

stuc's Avatar

@blava

Radi link, imaš problem očito...
Ja zbilja neznam što vam ne otvara link, evo bez maskiranja. http://www.ixbt.com/short/images/447..._md_lowRes.jpg

@Mylo

Pa jesi dobio sa grafom kakve kablove ? Treba ti priključak za srednji konektor, to je mislim 7 ili 9 pinski okrugli konektor sličan s-video konektoru. Nešto ovako si morao dobiti sa grafom.

Ako nisi dobio ništa ili si kupio grafu bez toga onda ti jedino ostaje tražit da ti netko proda kome to ne treba jer koliko je meni poznato takav 7 ili 9 pinski priključak u slobodnoj prodaji se nemože naći i dolazi samo sa grafom.

Zadnje izmijenjeno od: stuc. 09.05.2009. u 23:46.
Staro 09.05.2009., 22:48   #6
Mylo
Premium
Moj komp

potražit ću, mislim da sam dobio

i onda oibičan činč od tog adaptera do telke i to je to?
Staro 09.05.2009., 23:33   #7
reboot
Premium

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
@blava

nije jedini...
Forbidden
You don't have permission to access /short/images/44724A_ATrHD3450_3-4_md_lowRes.jpg on this server.
reboot je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2009., 00:33   #8
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
Potvrđujem da link djelomično radi, odnosno slika se stvarno tamo nalazi. Ali se vjerojatno vlasniku site-a ne sviđa da slike gledaju s nekih tamo foruma. Čim se potvrdi adresa u address bar-u, slika se pojavi.
ACCESSORIES
thopok je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2009., 00:48   #9
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
@blava

Ja zbilja neznam što vam ne otvara link, evo bez maskiranja. http://www.ixbt.com/short/images/447..._md_lowRes.jpg

@Mylo

Pa jesi dobio sa grafom kakve kablove ? Treba ti priključak za srednji konektor, to je mislim 7 ili 9 pinski okrugli konektor sličan s-video konektoru. Nešto ovako si morao dobiti sa grafom.

Ako nisi dobio ništa ili si kupio grafu bez toga onda ti jedino ostaje tražit da ti netko proda kome to ne treba jer koliko je meni poznato takav 7 ili 9 pinski priključak u slobodnoj prodaji se nemože naći i dolazi samo sa grafom.
Code:
Forbidden

You don't have permission to access /short/images/44724A_ATrHD3450_3-4_md_lowRes.jpg on this server.
Apache/1.3.34 Server at www.ixbt.com Port 80
Najlakše je spojit na telku preko Svideo > AV/Scart, isto tako ako imaš HDMI na Telki onda isto nije problem. Što se tiče slobodne prodaje nisam vidio da ima kupiti takvih kabela, ali sigurno ima servisa koji to dijele za 0 kn
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 10.05.2009., 01:10   #10
stuc
Banned

stuc's Avatar

Daj @Baja 001 probaj se bar jednom bar malo udubit u tematiku prije nego odvališ post... kakav te s-video iz grafe sad spopao i koji HDMI ?

Čovjek ima običan CRT tv i to je napisao a na grafi ima 7 pinski izlaz za pitajboga koji završni izlaz na tom kablu. Može imat s-video a i ne mora ako mu je izlaz na tom kablu običan chinc. Šta sad tu prtljaš još i HDMI, sam buniš čovjeka...

@thopok

Da, link prca malo. Vidim i ja sada no samo sam potvrdio sa enter i onda otvori.

@Mylo

Kad nađeš taj adapter, stavi sliku pa ćemo onda vidjeti kakav ti treba kabl od tog adaptera do telke.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.05.2009., 02:09   #11
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Čovjek ima običan CRT tv i to je napisao a na grafi ima 7 pinski izlaz za pitajboga koji završni izlaz na tom kablu. Može imat s-video a i ne mora ako mu je izlaz na tom kablu običan chinc. Šta sad tu prtljaš još i HDMI, sam buniš čovjeka...
Onda nema problema jer se taj isti kabel (mini 7 DIN) dobiva sa grafikama i ide na na 3 chinch (bar ga ja imam) i može se uz to spojit na SCART i rješen problem, a za CRT nisam vidio.
Staro 10.05.2009., 02:39   #12
stuc
Banned

stuc's Avatar

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Onda nema problema jer se taj isti kabel (mini 7 DIN) dobiva sa grafikama i ide na na 3 chinch (bar ga ja imam) i može se uz to spojit na SCART
Ne @Baja, opet brzaš a da ne promisliš...
Na taj kabl što ima tri činča ne može se spojit scart jer je to predviđeno za nešto drugo
Njemu treba onaj žuti adapter desno od kabla na tvojoj slici ili ovo pa da spaja tv na žuti ili crni ( s-video ) priključak ili pak ovo pa da spaja tv na crni ili tamno crveni priključak.

Idi spavat, dosta si baljezgo
Staro 10.05.2009., 02:54   #13
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Citiraj:
Na taj kabl što ima tri činča ne može se spojit scart jer je to predviđeno za nešto drugo
Njemu treba onaj žuti adapter desno od kabla na tvojoj slici ili ovo pa da spaja tv na žuti ili crni ( s-video ) priključak ili pak ovo pa da spaja tv na crni ili tamno crveni priključak.

Nisam uzeo taj kabel za spojit na SCART (nisi skužio) netko je navo primjer Svideo > SCART (ako se ne varam) ja sam spojio 7DIN > RCA na telku.
Staro 13.05.2009., 06:05   #14
Mylo
Premium
Moj komp

Citiraj:

Dali postoji taj kabel (http://www.hardwarezone.com.my/img/d...tek-dongle.jpg) ili http://www.hardwarezone.com.ph/img/d...ble-dongle.jpg u prodaji negdje?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno