![]() |
Kako da spojim komp da gledam na TV?
Ne mogu gledat filmove preko kompa
A imam ih na kompu previše da pržim Kako da spojim telku i komp, imam običnu telku ima one činč ulaze sastrane i scart iza grafička je Ati radeon HD 3400 kakav kabel bi treba kupiti? |
Valjda HD3450 ?? Kakve izlaze imaš na grafi, jesu kao ovi sa ove slike ?
|
evo gledao sam ja neki dan za svoju grafu treba ti ovakav kabel...
http://dvdeuropean.co.uk/dvd/images/scrt2sv.jpg ne radi link @stuc... |
Citiraj:
|
@blava
Radi link, imaš problem očito...:) Ja zbilja neznam što vam ne otvara link, evo bez maskiranja. http://www.ixbt.com/short/images/447..._md_lowRes.jpg @Mylo Pa jesi dobio sa grafom kakve kablove ? Treba ti priključak za srednji konektor, to je mislim 7 ili 9 pinski okrugli konektor sličan s-video konektoru. Nešto ovako si morao dobiti sa grafom. Ako nisi dobio ništa ili si kupio grafu bez toga onda ti jedino ostaje tražit da ti netko proda kome to ne treba jer koliko je meni poznato takav 7 ili 9 pinski priključak u slobodnoj prodaji se nemože naći i dolazi samo sa grafom. |
potražit ću, mislim da sam dobio
i onda oibičan činč od tog adaptera do telke i to je to? |
Citiraj:
Forbidden You don't have permission to access /short/images/44724A_ATrHD3450_3-4_md_lowRes.jpg on this server. |
Potvrđujem da link djelomično radi, odnosno slika se stvarno tamo nalazi. Ali se vjerojatno vlasniku site-a ne sviđa da slike gledaju s nekih tamo foruma. Čim se potvrdi adresa u address bar-u, slika se pojavi.
ACCESSORIES |
Citiraj:
Code:
Forbidden |
Daj @Baja 001 probaj se bar jednom bar malo udubit u tematiku prije nego odvališ post... kakav te s-video iz grafe sad spopao i koji HDMI ?
Čovjek ima običan CRT tv i to je napisao a na grafi ima 7 pinski izlaz za pitajboga koji završni izlaz na tom kablu. Može imat s-video a i ne mora ako mu je izlaz na tom kablu običan chinc. Šta sad tu prtljaš još i HDMI, sam buniš čovjeka... @thopok Da, link prca malo. Vidim i ja sada no samo sam potvrdio sa enter i onda otvori. @Mylo Kad nađeš taj adapter, stavi sliku pa ćemo onda vidjeti kakav ti treba kabl od tog adaptera do telke. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na taj kabl što ima tri činča ne može se spojit scart jer je to predviđeno za nešto drugo :fiju: Njemu treba onaj žuti adapter desno od kabla na tvojoj slici ili ovo pa da spaja tv na žuti ili crni ( s-video ) priključak ili pak ovo pa da spaja tv na crni ili tamno crveni priključak. Idi spavat, dosta si baljezgo :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |