|
![]() |
#1 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Grundig lcd tv vision 6 32-6840
http://www.bossiz.hr/hr/katalog/deta...peg_4-12697/76 zanima me kakve su općenito kvalitete grundig lcd tv-i i ovaj model(naziv teme) s obzirom na njegovu cijenu.pošto nisam baš previše pratio lcd tv-e i ovo bi mi bila prva kupnja.išao sam ga vidit i čini mi se ok al pošto nemam iskustva molim za svaki dobronamjerni savjet i preporuku,buđet je do nekih max. 3500kn hvala
Zadnje izmijenjeno od: BOGDO. 25.04.2009. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nadovezujem se na pitanje. I mene zanima kakva je danas Grundig kvaliteta, konkretno za 32 6811 T (paše mi u interijer i budžet ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ukratko ... kvaliteta je u skladu s (niskom) cijenom. Sto se nekome bit dovoljno, a nekome ne. Znaci konkretno 82cm HD Ready (ne Full HD) LCD telkachi od Grundiga imaju:
Preciznije:
Preporuke @pcekspert
![]() |
#5 |
hdtelevizija.com Editor
Datum registracije: Jan 2009
|
@BOGDO, anita2 Evo kolega dh41400 vam je sve lipo dočara. ![]() Ali do 3500 kn preporuka ide za Samsung 32A456 ili 457. http://www.nabava.net/trazilica.php?...32a456&x=0&y=0
![]() |
#6 |
hdtelevizija.com editor
Datum registracije: Jun 2008
|
Grunding je preuzet od strane turskog Beka koji pravi proizvode za siroke mase, drugim rijecima jako upitne kvalitete. Kad vec dajete neke novce za TV, strpite se i sakupite jos 10 ili 20% vise i kupite recimo odlican 32" Panasonic model LE8 ili kao sto Tony rece Samsung 4 seriju.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Meni je favorit zapravo panasonic PX ili Sharp AD5(ako ga još uopće ima). Međutim, budući da mi je to TV za povremenu upotrebu nastojim proći što jeftinije. Caka je u tome što bih htjela, ako je ikako moguće, izbjeći crni okvir pa se raspitujem za srebrne ili bijele. Ako je LE8 isto OK, to bi bila dobra opcija. I nije mi uvjet da ima DVB-T jer kako čujem tih ugrađenih tunera ima svakakvih tako da je navodno sigurnije kupiti kvalitetan eksterni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|