![]() |
Grundig lcd tv vision 6 32-6840
http://www.bossiz.hr/hr/katalog/deta...peg_4-12697/76
zanima me kakve su općenito kvalitete grundig lcd tv-i i ovaj model(naziv teme) s obzirom na njegovu cijenu.pošto nisam baš previše pratio lcd tv-e i ovo bi mi bila prva kupnja.išao sam ga vidit i čini mi se ok al pošto nemam iskustva molim za svaki dobronamjerni savjet i preporuku,buđet je do nekih max. 3500kn hvala |
Nadovezujem se na pitanje. I mene zanima kakva je danas Grundig kvaliteta, konkretno za 32 6811 T (paše mi u interijer i budžet:lol2:). Navodno je Grundigu u HR u prva tri mjeseca prodaja porasla 2,5 puta.
|
Ukratko ... kvaliteta je u skladu s (niskom) cijenom. Sto se nekome bit dovoljno, a nekome ne.
Znaci konkretno 82cm HD Ready (ne Full HD) LCD telkachi od Grundiga imaju:
Preciznije:
Preporuke @pcekspert |
Po toj cijeni ja bih gledao radije Samsunga LE32A336, punooo bolja kvaliteta slike od ovog Grundiga, osim ako ti mpeg4 nije od životne važnosti...
|
@BOGDO, anita2
Evo kolega dh41400 vam je sve lipo dočara. :) Ali do 3500 kn preporuka ide za Samsung 32A456 ili 457. http://www.nabava.net/trazilica.php?...32a456&x=0&y=0 |
Grunding je preuzet od strane turskog Beka koji pravi proizvode za siroke mase, drugim rijecima jako upitne kvalitete.
Kad vec dajete neke novce za TV, strpite se i sakupite jos 10 ili 20% vise i kupite recimo odlican 32" Panasonic model LE8 ili kao sto Tony rece Samsung 4 seriju. |
Meni je favorit zapravo panasonic PX ili Sharp AD5(ako ga još uopće ima). Međutim, budući da mi je to TV za povremenu upotrebu nastojim proći što jeftinije. Caka je u tome što bih htjela, ako je ikako moguće, izbjeći crni okvir pa se raspitujem za srebrne ili bijele.
Ako je LE8 isto OK, to bi bila dobra opcija. I nije mi uvjet da ima DVB-T jer kako čujem tih ugrađenih tunera ima svakakvih tako da je navodno sigurnije kupiti kvalitetan eksterni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |