|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Komentari o Info 2004.
PO meni sve u svemu niš pa niš. Osim par izlagača ( T-com, Vip, SonyEricson i naravno Princo CD povoljni). Drugo po meni sami šrot. Navali narode da ćujemo i vaše mišljenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
JEEEEEEEE .... ove godine me nitko nije uspio navuć, nasanjkat, oženit, odpelat, privest, naterat, prisilit, uvjerit, ... da odem na INFO ... jeeeeee nisam niš propustio, a koliko čujem jedino su bile zanimljive hostese ali ne one dobre, mislim tko ih još više registrira ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dobro čuješ, black dragone... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Totalna koma žal mi je sam 20kn bolje da sam se počastil s pivom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lich
Datum registracije: Jun 2004
|
danas je bio neki break dance contest na gameru, a cijelo vrijeme dere techno ko na future shocku ![]() ![]()
Athlon64 3400+ 512kb/ABIT K8V MAX3 2x WD RAPTOR 36gb@RAID 0 Pioneer DVD+RW d.l. + Lg DVD-rom Leadtek 6800gt@400\1100 2x 512 ddr Kingmax, 433Mhz Chieftec,Midi DRAGON+Antec 550w Samsung 19" Dynaflat SM997DF SB Live! 5.1 + Creative 5.1 P580 2001:22,236/2003:12,429/2005:5,344 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
meni opce nije jasno kaj vi ocekujete od tog infa :confused: svi pricaju kak je info u kurcu ja sam bil cjeli info tam i bilo mi je super di sam got dosel sa svakim sam ljepo poprical i svako se potrudil objasnit mi kaj me zanima :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
A o pričanju bi se podosta dalo ne govoriti nego knjigu napisati, ustvari preko puta knjiga koliko oćeš. Reći ču samo par stvari, večina koja je radila na štandovima nije imala blage veze ni o čemu. Ako se netko prisjeća prije 2mj. tražio sam monitor 22" . Tako da sam pokušavao i na ovom sajmu nešto naći, da ste samo čuli spiku. jednostavno ti dođe da se pos...š. Navest ću samo dva,tri primjera. 1.Autronic - je imamo philipsov Ja - zanima me cijena Aut.- joj nebih znao, ali da malo vidim (10 min traženja) Ja - evo uspio sam ja naći u nekakvom cjeniku. Opet Ja - kako bi se to moglo nabaviti. Aut - ma najbolje da odete u dućan tam budu vam sve rekli. Neću dalje da vas ne zamaram. No moram još samo jedno ( ne znam više kako se firma zvala, bila je do princovog štanda) Da sve ne objašnjavam samo jedna rečenica . Tip s štanda- znate ja radim po 8 sti na kompu, i koristim handsol. I znate jako je dobar uopće me ne bole oči. Mislim da ne treba komentar. Ipak moram se pohvaliti. Otišao u InfoGamu i uzeo Iiyamu 22" NF. MONITOR STRAVA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
m UZas.... uzas zivi... da se nisam provozao od vinkovaca do zg-a za 30 kn sa hdz-ovcima (nisam hdzo-vac nego sam cisto ugrabio priliku da se provozam) poceo bih klat i sakatit uokolo... ovo je najori info ikada!!! od hardwarea se nije moglo vidjeti ama bas nicega!!. niti jedna gotova konfiguracija nije bila slozena. Nije bilo niti buga, niti microsofta, hp-a, autronica...ma nije bilo nicega...Zaista zalosno je to sto na cijelom infu nije bilo hardwarea ni za lijek a kamoli za nesto drugo..ma sramota ...popizdio sam maximalno..microsofta nije bilo, ma uzas.... moja procjena je da ce se info odrzati jos naredne 2 god maximalno te da ce nakon tog perijoda sve jednostavno otici u bananu ipropasti..pazite sto vam govorim....ma uzas... p.s. a o gamer standu da i ne govorim.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sramota!!!
![]() |
#9 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
sva sreca, ni mene niko nije uspio odvuci na info ![]() jedino sta sam zelio ic na interliber, al nije bilo vremena...
![]() |
#10 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
hehe, a ja zamalo potrosio 1k to come 2 ZG....
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
najbolje su bile na sonyeriksonu a onda na vodafonu one simensove su nis posebno naspram drugih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
o ukusima se ne raspravlja... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
Od iduće godine aerodrom Krk ima 3 puta tjedno linjiu za Hanover i to po cijeni od 30 eura. Pa idemo na Cebit a ne u Zg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Ja sam odusto od odlaska 30 min prije nego sam trebo krenut... Svake godine sve gore... Zadnji dobar je bio 99 ili 98... Uglavnom sta da kazem? Ili smo mi pametniji i imamo vise zahtjeve ili je info sve losiji? To sam se upito 2002, 2003 sam zakljucio da je oboje tocno i prosle godine sam otiso na prevaru bio nekih 45 min i otiso, najbolja tocka tog izleta bio je Canonov stand sa Stefanom Lupinom i 3 tete... iako to nema veze sa racunarima....
![]() |
#19 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Znači ljudi bolje da i nisan bia na infu. Pročita san vaše komentare i izgleda da je bilo teško sranje!!! Inače iden svake godine, al pošto san iz ovog jebenog Šibenika to mi je problem. Znači super, ništa nisan propustia!!! TOOOOOOOOOOOOOO
![]() |
#20 |
Ekspert iz sjene ...
|
Bah ... kenjfo je bio očajno loš ... Prošao ga u roku od 20 min ![]() Da sam trebao plaćati kartu nikada nebih išao ![]() Žao mi je samo Interlibera, nisam imao vremena za njega ( stigao na kenjfo oko 17:30 i s pajdašem nakon " obilaska " sjeo na pifo ) ... Sve u svemu - besmisleno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
Kažu da od 3 mj. 2005g. Neka Njemačaka kompanija preuzima letove za Hanover - Krk - Hanover.I da če karta biti 30 Eurića. Bili živi pa vidjeli. Ali svi koji su bili na Cebitu kažu da se to mora vidjeti, da vrijedi svaki novćič. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kenjfo je bio grozan, ja nisma amam bas nis ocekiavo od njega, i opet je razocarao. Apsolutno nis, nema se cemu smijat niejbilo racunala po 20K kn s Maxpower ili MS napajanjem, nista. Najsvjetliji dogadja pifce posliejs Bladeom, Menatlom, VGAom, poslije su jos dosli Britney ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
A šta je bilo s interliberom, on uvik ostane u sjeni infa, a svi kažu da je dobar!!!!!
![]() |
#25 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Kao i uvijek - hrpe naslova po povoljnim cijenama svih žanrova ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja pogledao 2 paviljona, sjeo sa frendovima u gostionu na infu, otvorili laptop, skidali sa wireless linkom i napili se, pa išli dalje po zagrebu i naroljali se do 3-4 sata u jutro. ![]() Meni je Info bio baš dobar :P
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Interliber je bio super... Puuno standova...knjiga...i SNIZENJA :clap: Bilo je i standova s rabljenim knjigama za neku sitnu lovu ![]() ![]() ![]() Btw-I think I saw Jesus ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|