PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Komentari o Info 2004. (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=14302)

spidy 12.11.2004. 21:23

Komentari o Info 2004.

PO meni sve u svemu niš pa niš.
Osim par izlagača ( T-com, Vip, SonyEricson i naravno Princo CD povoljni). Drugo po meni sami šrot.
Navali narode da ćujemo i vaše mišljenje.

Black Dragon 12.11.2004. 22:40

JEEEEEEEE .... ove godine me nitko nije uspio navuć, nasanjkat, oženit, odpelat, privest, naterat, prisilit, uvjerit, ... da odem na INFO ... jeeeeee nisam niš propustio, a koliko čujem jedino su bile zanimljive hostese ali ne one dobre, mislim tko ih još više registrira :D već čujem da je bilo nekih kojima je četkica za zube puno veća enigma nego meni, ja je bar otkrijem jednom dnevno, one kako sam čul jenisu otkrile od kada su im nikli prvi mliječni :D :D :D

Vedran 12.11.2004. 22:46

dobro čuješ, black dragone... :D :D :D

MRKONJA 13.11.2004. 00:31

Totalna koma žal mi je sam 20kn bolje da sam se počastil s pivom

darth_maul 13.11.2004. 19:06

danas je bio neki break dance contest na gameru, a cijelo vrijeme dere techno ko na future shocku :beer: lol, a ostalo nis zanimljivo (osim par hostesa :D )

JoZ@ 13.11.2004. 20:43

meni opce nije jasno kaj vi ocekujete od tog infa :confused:
svi pricaju kak je info u kurcu
ja sam bil cjeli info tam i bilo mi je super
di sam got dosel sa svakim sam ljepo poprical i svako se potrudil objasnit mi kaj me zanima :clap:

spidy 13.11.2004. 22:59

A o pričanju bi se podosta dalo ne govoriti nego knjigu napisati, ustvari preko puta knjiga koliko oćeš.
Reći ču samo par stvari, večina koja je radila na štandovima nije imala blage veze ni o čemu. Ako se netko prisjeća prije 2mj. tražio sam monitor 22" . Tako da sam pokušavao i na ovom sajmu nešto naći, da ste samo čuli spiku. jednostavno ti dođe da se pos...š.
Navest ću samo dva,tri primjera.
1.Autronic - je imamo philipsov
Ja - zanima me cijena
Aut.- joj nebih znao, ali da malo vidim (10 min traženja)
Ja - evo uspio sam ja naći u nekakvom cjeniku.
Opet Ja - kako bi se to moglo nabaviti.
Aut - ma najbolje da odete u dućan tam budu vam sve rekli.
Neću dalje da vas ne zamaram.
No moram još samo jedno ( ne znam više kako se firma zvala, bila je do princovog štanda)
Da sve ne objašnjavam samo jedna rečenica .
Tip s štanda- znate ja radim po 8 sti na kompu, i koristim handsol.
I znate jako je dobar uopće me ne bole oči. Mislim da ne treba komentar.

Ipak moram se pohvaliti. Otišao u InfoGamu i uzeo Iiyamu 22" NF.
MONITOR STRAVA!

>>>KUKY-vk<<< 14.11.2004. 03:48

m UZas.... uzas zivi...
da se nisam provozao od vinkovaca do zg-a za 30 kn sa hdz-ovcima (nisam hdzo-vac nego sam cisto ugrabio priliku da se provozam) poceo bih klat i sakatit uokolo...

ovo je najori info ikada!!!

od hardwarea se nije moglo vidjeti ama bas nicega!!. niti jedna gotova konfiguracija nije bila slozena. Nije bilo niti buga, niti microsofta, hp-a, autronica...ma nije bilo nicega...Zaista zalosno je to sto na cijelom infu nije bilo hardwarea ni za lijek a kamoli za nesto drugo..ma sramota ...popizdio sam maximalno..microsofta nije bilo, ma uzas....

moja procjena je da ce se info odrzati jos naredne 2 god maximalno te da ce nakon tog perijoda sve jednostavno otici u bananu ipropasti..pazite sto vam govorim....ma uzas... p.s. a o gamer standu da i ne govorim..:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sramota!!!

miato 14.11.2004. 09:17

sva sreca, ni mene niko nije uspio odvuci na info ;)
jedino sta sam zelio ic na interliber, al nije bilo vremena...

pogi 14.11.2004. 09:30

Citiraj:

Originally posted by miato
sva sreca, ni mene niko nije uspio odvuci na info ;)
jedino sta sam zelio ic na interliber, al nije bilo vremena...

Interliber je bio ludnica ! Cak su me navukli da potrosim 100kn na knjige :)

Sam Fischer 14.11.2004. 11:37

smeće teško.smeće.Jedino valjaju Siemensove hostese: goood :
al inače : baad :
to sve treba: giljotin
eeeeeee

Vedran 14.11.2004. 12:19

Citiraj:

Originally posted by pogi
Interliber je bio ludnica ! Cak su me navukli da potrosim 100kn na knjige :)
je, interliber je stvarno bio dobar... doslovce svaki kvadrat prostora na ta 2 paviljona je iskorišten, krcato do jaja, što se za kenjfo nebi moglo reć... khm, vip paviljon, khm... :rambo:

ßellerophon 14.11.2004. 12:25

hehe, a ja zamalo potrosio 1k to come 2 ZG....

JoZ@ 14.11.2004. 13:28

Citiraj:

Originally posted by Sam Fischer
Jedino valjaju Siemensove hostese: goood :

ti nisi normalan il ne vidis :confused:
najbolje su bile na sonyeriksonu
a onda na vodafonu
one simensove su nis posebno naspram drugih

Vedran 14.11.2004. 14:59

o ukusima se ne raspravlja... :D

spidy 14.11.2004. 16:05

Od iduće godine aerodrom Krk ima 3 puta tjedno linjiu za Hanover i to po cijeni od 30 eura. Pa idemo na Cebit a ne u Zg.

miato 14.11.2004. 22:25

Citiraj:

Originally posted by spidy
Od iduće godine aerodrom Krk ima 3 puta tjedno linjiu za Hanover i to po cijeni od 30 eura. Pa idemo na Cebit a ne u Zg.
je, a kartu trebas kupit sutra da bi je dobio po toj cijeni :p

Trek 14.11.2004. 22:34

Ja sam odusto od odlaska 30 min prije nego sam trebo krenut... Svake godine sve gore...
Zadnji dobar je bio 99 ili 98... Uglavnom sta da kazem? Ili smo mi pametniji i imamo vise zahtjeve ili je info sve losiji? To sam se upito 2002, 2003 sam zakljucio da je oboje tocno i prosle godine sam otiso na prevaru bio nekih 45 min i otiso, najbolja tocka tog izleta bio je Canonov stand sa Stefanom Lupinom i 3 tete... iako to nema veze sa racunarima....

Robertus 14.11.2004. 23:49

Znači ljudi bolje da i nisan bia na infu. Pročita san vaše komentare i izgleda da je bilo teško sranje!!!
Inače iden svake godine, al pošto san iz ovog jebenog Šibenika to mi je problem.
Znači super, ništa nisan propustia!!!
TOOOOOOOOOOOOOO

Paske 15.11.2004. 09:36

Bah ... kenjfo je bio očajno loš ...

Prošao ga u roku od 20 min :rolleyes:

Da sam trebao plaćati kartu nikada nebih išao :p

Žao mi je samo Interlibera, nisam imao vremena za njega ( stigao na kenjfo oko 17:30 i s pajdašem nakon " obilaska " sjeo na pifo ) ...

Sve u svemu - besmisleno :rolleyes:

spidy 15.11.2004. 21:19

Kažu da od 3 mj. 2005g. Neka Njemačaka kompanija preuzima letove za Hanover - Krk - Hanover.I da če karta biti 30 Eurića.
Bili živi pa vidjeli. Ali svi koji su bili na Cebitu kažu da se to mora vidjeti, da vrijedi svaki novćič.

Paske 16.11.2004. 08:23

+ kakovih 100 eura za ulaznicu + 3 danasmještaja jerbo je Cebit OGROMAN i jedan dan ti nije dovoljan :rolleyes:

Isus 16.11.2004. 23:10

Kenjfo je bio grozan, ja nisma amam bas nis ocekiavo od njega, i opet je razocarao. Apsolutno nis, nema se cemu smijat niejbilo racunala po 20K kn s Maxpower ili MS napajanjem, nista.
Najsvjetliji dogadja pifce posliejs Bladeom, Menatlom, VGAom, poslije su jos dosli Britney:D i Horza

Robertus 16.11.2004. 23:51

A šta je bilo s interliberom, on uvik ostane u sjeni infa, a svi kažu da je dobar!!!!!

Paske 17.11.2004. 12:38

Citiraj:

Originally posted by Robertus
A šta je bilo s interliberom, on uvik ostane u sjeni infa, a svi kažu da je dobar!!!!!
Nisam baš imao vremena švrljat po Liberu i JAKO mi je žao.

Kao i uvijek - hrpe naslova po povoljnim cijenama svih žanrova :beer:

LorD ClockaN 17.11.2004. 14:06

Ja pogledao 2 paviljona, sjeo sa frendovima u gostionu na infu, otvorili laptop, skidali sa wireless linkom i napili se, pa išli dalje po zagrebu i naroljali se do 3-4 sata u jutro. :beer:

Meni je Info bio baš dobar :P

fairy 18.11.2004. 00:12

Interliber je bio super... Puuno standova...knjiga...i SNIZENJA :clap:
Bilo je i standova s rabljenim knjigama za neku sitnu lovu :) ja sam se bas fino nakupovala :D :D
Btw-I think I saw Jesus :D :cool: ;)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:17.