|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Program za Uplatnice
Znači postoji li kakav program bilo besplatni (bilo bi bolje da je besplatan ali ako nema onda daj šta daš) bilo da se plača s kojim mogu printati na uplatnicu s bilo kojim printerom (znači desk jet i takvi). Ili ako nemože bilo kakav printer kakav bi moro nabavit da mi to bude moguče. Jer u poslijednje vrijeme radim s puno uplatnica koje pišem ručno, htio bih na njih isprintat imena brojeve računa i ostale podatke koji se ponavljaju da nemoram to ručno svaki dan ponavljat jer gubim vrijeme i živce. Zadnje izmijenjeno od: mrVivi. 07.04.2009. u 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
http://www.xanadu.hr/ostalo/download/hub.htm ovaj neče da mi printa u tray-u mi pokazuje da je print job u tjeku ali printer ko mrtav ja nisam vidio da tu ima nekih opcije za namještat ali ako neko zna u čemu je stvar neka posta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj u opcijama programa podešavanja tipa printera. Ti printaš na pljucajući a možda je u opcijama postavljen matrični i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
U opcijama imam samo Matrični i Laser i nijedan nije označen i moj printer je odabran. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Pa onda očito treba posegnut npr. za Word-om? ![]() Ostali programi isto $? Ili možda printanje na virtualni printer, pa pdf? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
uspio sam isprintati ali ovi printerti šta pljucaju nisu dobri za ovo jer uplatnice imaju dva sloja orginal i kopiju a pošto ovi ne pritišču po papiru jednostavno se ništa na prebaci na kopiju. P.S. kakav bi printer trebo nabavit da ovo sve radi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Nabavi neki polovni matricni.
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
Dok su oni koji su predviđeni skupi(za kućnog korisnika). I nisu li te predviđene za ručno ispunjavanje? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Imas i posebne uplatnice koje mozes s ovim programom s klasicnim pisacem. Kao kada dobijes racun. Imas uplatnicu i s desne strane onaj odrezak koji kad uplatis dobijes nazad zajedno s pecatom da si platio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|