|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Grundig Audiorama 7000
Pozz...dali je tko imao prilike slusati navedeni par, meni dolaze sljedeci tjedan http://www.grundig.nl/index.php?id=2...983&no_cache=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
8 Jesam, pocetkom 80-ih u Grünwaldu ![]() Bili su jako skupi a i danas, zahvaljujuci fiksaciji ljubitelja unutrasnjeg dekora 60-ih, kostaju ne jednako skupo vec i po nekoliko puta skuplje od izvorne cijene. Za razliku od Bose i slicnih psihoakustarija + reflex igrarija... Grundig ne koristi nikakvo procesiranje. Bas kao ni Nokia. Dakle zanimljivi lifestyle zvucnici za okupati prepunu sobu ljudi atraktivnim zvukom. Ako mislis neku veliku lovu u to investirati, mozda bolje da razmislis o Nokia modelima s pocetka 80-ih? Pretrazi audio temu u ovom Audio podforumu, stavljao sam nedavno skenove, bas Nokia audio prospekta iz tog perioda. Nokia je imala iste sfericne modele ali daleko, daleko povoljnije. Oni uopce ne drze cijenu, a jednako su atraktivni. Addendum notica iz povijesti... Najserioznije, u smislu bas pravog kriticnog audio pristupa, otisao je Cabasse. Cabasse je za Renaulta u svom institutu radio istrazivanja za auto audio inovacije u zvuku. Paralelno je radio na unikatnim patentiranim quad koaksijalnim jedinicama, te s kraja 80-tih nastao je prvo MC001 (Atlantis) pa iza njega vrlo recentno Cabasse LaSphere Rezultati su potajno i Tannoya probudili koji je na temelje slicnih ambicija prenio na razne sfericne driver realizacije. Prijasnji derivati tvog Grundig modela, vrlo kratko se prikazuju u Zabavi okrenuti u kutu sobe. Šarmantan zvuk (za namjenu) i vrhunska kvaliteta izrade. Svatko ce ih zeljeti dodirnuti, jer doista su vrhunski precizno izradjene te kugle. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
imam ih ja stari su 5 god, al sada mi trenutno nisu tu jer nisam imao pojacalo, pa sam sada nabavio i poslje Uskrsa cu ih dopeljat natrag da vidim kako rade (inace su uvezene iz Njemacke), pa me zanima za koliko bi ih para mogao prodati vidim na ebayu u Njemackoj ih lik prodaje za 600E |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Jedino ih tamo i mozes prodati za te cifre. Ako ih mislis ovdje prodavati, onda si fulao posao. Nema tu publike za takve zvucnike. Ima, ali takvi nece imati nista osim nekih zamjena za ponuditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
i mislio sam...al pokusacemo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|