|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
Koji DELL
Pozdrav svima! Inače sam bih registriran na forumu prije 1.5 godinu sa 50-ak postova al sam zaboravio nick, a mail sam promjenio. Trebao bih si uzet laptop, htio bih DELL-ov zbog nikakvih posebnih razloga. Sad stvarno neznam koji da uzmem pa sam mislio pitat za savjete. Nebih htio veliki ekran, sto tanji i lakši je bolje. Ne treba mi gaming zvjer, jer mi neće za to služiti. Korisit ću ga za surfanje ( jer imam neke web str za održavanje ) i za gledanje videa. Spreman sam dat oko 7000 kn. Ikakvi savjeti, koji da uzmem, i gdje ? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a koliko velik? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
A neznam te veličine, prosjek. Ne želim veliki ekran, jer ću ga furat okolo, sto manji i lakši to bolje. Za mene bi bio i savršen macbook air al nis nevalja, nema ni USB kak treba ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
13.3" imas ili Vostra 1310 ili XPSa, od ovih 15" ima vostro, studio, xps. eh sad, jedino ti znas koliko velik ti pase ![]() ja recimo tesko da bi imao nesto vece od 13", a nekima je to premalo za bilo sto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2006
|
po meni ako ga mislis nosit sa sobom 13" ti je mila majka vjeruj mi,ja si upravo uzimam sada 10"(samo za surfanje i slusanje mjuze i gledanje filmova ali ne HD) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|