|
![]() |
#1 |
love is back
Datum registracije: Sep 2007
|
Webcam Logi3500E + MSN problem
Naime ljudi... Ovako... problem je velike prirode... neznam dal je softwerski ili hardverski pa sam ga stavio u hardverski:-D(oprostite) naime... Kamera radi, offline, 2 put reinstairani driveri jer sam mislil da je u njima greška.. Čim se pokrene videopoziv u najnovijoj msn aplikaciji(stare nisam probal) osoba koju pozovem izbaci iz msn jer joj zašteka msn, kod međusobnog povezivanja(znači i drugi ima kameru) me baca van i njega također... greška se počela pojavljivat nakon što mi je prijatelj u Comand Promptu isključil ISC jer je to trebalo napravit po njemu da radi internet na mobitelu preko bluetootha, i nije radilo:-D napravil je ovaj tutorijal;-) Code:
Setup instructions btw možda nije do toga... Naime možda treba msn imat otvoren port ili tak neke???:-D EDIT: e i da... naime kad imam full upload znači 40kb/sec download mi je 0, 00 i neče više zbog tog mi vjerojatno ne radi web poziv, ili ako je download full onda mi ne radi upload:-S Zbog čega bi to bilo Ovo je sad full softwerski problem pa bi bio zahvalan da se tema premjesti ... pomozite molim vas;-) HVALA ukoliko nešto nije razumnjivo postajte dolje pa ču ja objasnit ukoliko budem znao... a admini i moderi mošte premjestit ovu temu ak ju smatrate softwerskom;-) amen i hvala unaprijed
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
love is back
|
Citiraj:
a da malo objasniš:-D ajd čitat ču.... EDIT: da to je problem kak da uključim taj UPnP na NATu?? EDIT: SLOŽENOOOOOOOOO hvala thopok Dalje sam Googlal i našo kak uključit UPnP i Nat i sve radi... HVALA... EDIT: e ljudi i dalje neradi... uključil sam to UPnP i ništa:-S btw kak uključit UPnP???(da vidim dal sam na dobar način;-))
Bez reklama i linkova u sigu :-) Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.03.2009. u 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam slicnih problema sa slicnom webcamerom , mislim da je 3000 naziv modela . Na msnu radi vrlo bugovito kad su s obje strane ukljucene kamere dakle klasnicni video call. rjesenje? bez zeza ali this works mozes cackat po opcijama dva dana , a NHF kolko vidim nisi nesto bas ni vican tome da bi nesto i nasao , tak da ti je ovo optimalno rjesenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
love is back
|
Citiraj:
imam to i ne radi... probo več 10 istih programa i svi na isti način;-) radi 5 sec i onda moja strana zacvika ostalo vidim;-) BTW radilo je perfektno;-) i sad poslije ovog icsa neradi;-)
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A da obojica probate NetMeeting? Start > Run > conf > OK, pratite upute na ekranu i povežite se direktno preko IP adrese pa javite kako radi u tom programu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|