|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
NTLDR is missing, press CTRL ALT DEL to restart
kao totalni početnik . krepao mi je disk. itako kreče moja pustolovina ,stavim drugi diski i cd xp stavim da boota sa cd,pokrene se windows setap plavi ekran itako počne nešto učitavati traje svega 2 do 3 min i onda stane piše setap is starting windows ito nikam nejde. molim pomozite ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
Moras namistit boot piority u bios tj postavit novi hard na 1 mjesto ili je disk neispravan |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
To je mene klalo neki dan.....i rijesio sam: 1. U BIOSU namjesti da boota sa CDa 2. Ubaci Cd sa windowsima i udji u repair konzoli. Stisnes slovo r 3. Kopiras c:\copy e:\i386\ntldr c:\ c:\copy e:\i386\ntdetect.com c:\ 4. fixboot.exe Nakon restarta dizu se windowsi.....
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
sry, ali meni se desilo jucer slicno, skoro isto.. hdd ima 2 particije c i d... i samo bi se vrtio restart... ubacio sam hdd u drugi komp, i tamo mi ocita samo d disk, c mi pokazuje d aje pristuan, ali kao da ga nema, znaci 0 bytes, nece otvorrit ni nista... a, svaki put kad sam restartao komp, isao bi skenirati d disk , pa sumnjam da je cijeli hdd u banani polako... no, onda sam formatirao taj c disk i vratio hdd u prvotni komp, i pocne mi dizat win i onda mi izbaci da mu fali taj ntldr ... ima li spasa za disk? makar privremeno da stavim win, pa da se nackupira d disk...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|