![]() |
NTLDR is missing, press CTRL ALT DEL to restart
kao totalni početnik .
krepao mi je disk. itako kreče moja pustolovina ,stavim drugi diski i cd xp stavim da boota sa cd,pokrene se windows setap plavi ekran itako počne nešto učitavati traje svega 2 do 3 min i onda stane piše setap is starting windows ito nikam nejde. molim pomozite :no2drug::hitthewal: |
Moras namistit boot piority u bios tj postavit novi hard na 1 mjesto ili je disk neispravan
|
To je mene klalo neki dan.....i rijesio sam:
1. U BIOSU namjesti da boota sa CDa 2. Ubaci Cd sa windowsima i udji u repair konzoli. Stisnes slovo r 3. Kopiras c:\copy e:\i386\ntldr c:\ c:\copy e:\i386\ntdetect.com c:\ 4. fixboot.exe Nakon restarta dizu se windowsi..... |
|
sry, ali meni se desilo jucer slicno, skoro isto..
hdd ima 2 particije c i d... i samo bi se vrtio restart... ubacio sam hdd u drugi komp, i tamo mi ocita samo d disk, c mi pokazuje d aje pristuan, ali kao da ga nema, znaci 0 bytes, nece otvorrit ni nista... a, svaki put kad sam restartao komp, isao bi skenirati d disk , pa sumnjam da je cijeli hdd u banani polako... no, onda sam formatirao taj c disk i vratio hdd u prvotni komp, i pocne mi dizat win i onda mi izbaci da mu fali taj ntldr ... ima li spasa za disk? makar privremeno da stavim win, pa da se nackupira d disk...? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:37. |