|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() dakleM, imam jedan problem za koji se trudim saznati rjesenje vec duze vrijeme ![]() ![]() ![]() ![]() problem je u tome kada otvorim taj folder onda mi opterecenje procesora skoci na 100%, ja se onda priupitam ![]() ![]() ![]() btw nadam se da necete reci da je to do procesora koji nije proizveden u intelovim tvornicama jer sam se i sam uvjerio da ![]() za bilo kakvu pomoc saljem mail-om ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako imaš antivirus, vjerojatno mu treba malo duže dok skenira sve datoteke...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() btw zanimljivo da na drugom kompu na kojem imam isti antivirus, a na kojem imam isti takav folder nemam taj problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A čuj, ne znam koji AV je u pitanju, ali većina njih se na svakoj konfiguraciji ponaša drugačije, pogotovo ako još imaš drugačiji softverski setup...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|