![]() |
(riješeno) exe datoteke u folderu
dakleM, imam jedan problem za koji se trudim saznati rjesenje vec duze vrijeme :hitthewal:, ali evo jos nisam nasao rjesenje na :google: i u :rtfm: pa pitam ovdje, situacija je takva da imam na kompu instaliran operativni sustav :goood: Windows XP Pro +- SP2 i u jednom od 98765 foldera, koliko ih imam ukupno na kompu, imam 476 file-ova koji su svi .exe
problem je u tome kada otvorim taj folder onda mi opterecenje procesora skoci na 100%, ja se onda priupitam :wtf2: te onda mogu samo :fiju:ili :kafa: dok komp ne prepozna sve te .exe file-ove i prikaze njihove ikone sto traje nekih 57 sekundi btw nadam se da necete reci da je to do procesora koji nije proizveden u intelovim tvornicama jer sam se i sam uvjerio da :nono: za bilo kakvu pomoc saljem mail-om :respekt: i snickers |
Ako imaš antivirus, vjerojatno mu treba malo duže dok skenira sve datoteke...
|
:fala: koliko sam se ja mucio da skuzim u cemu je problem, hvala puno
btw zanimljivo da na drugom kompu na kojem imam isti antivirus, a na kojem imam isti takav folder nemam taj problem |
A čuj, ne znam koji AV je u pitanju, ali većina njih se na svakoj konfiguraciji ponaša drugačije, pogotovo ako još imaš drugačiji softverski setup...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:59. |