|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Nokia 6111 sama se gasi
Evo ovako:imam problem s nokiom 6111... kodirana je na sve mreze a odnedavno se sama od sebe ugasi i nece da prihvati nikakvu sim karticu,ni vip,ni simpa ni tele2... pokaze mi samo "Nije postavljena SIM kartica" .. probala sam je update-ati ali to nije pomoglo..update firmware nece da napravi do kraja.. vise ne znam sto napraviti..pa ako netko zna sta napraviti??? ... hvala,pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Sjecam se jednog slucaja sa istim takvim problemom , bio je kodiran na t-mobile pa otkodiran i nakon par mjeseci odbijao primati karticu i gasio se neovisno o stanju baterije , nakon toga odnesen na servis , napravljen flash tamo i proradio normalno . |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() popravak kad se napravi flash ili mogu li flash raditi sama i kako? Hvala! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Možeš sama... http://www.nokia.com.hr/podrska-i-so...nload-programa Skini Nokia PC-Suit.. S njim jednostavno preko USB-a upgrade-aš firmware... Obavezno prije toga makni memorijsku i sim karticu da ne izgubiš podatke i brijeve... Lijep pozdrav i sretno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A servisi flash razlicitio naplacuju , mislim da sam ja za ovaj pljunuo onda 50kn jer je kao radjeno nesto drugacije a ne kao upgrade na zadnju verziju , nego je stavljan stariji tvornicki softver sa kojim je radilo sve normalno . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
sve sam ja to napravila i kad treba napraviti zadnji korak na software update , znaci korak 2/3..on ne prepozna sim karticu.. i kaze insert sim ...ni tele2,ni vip ni simpa..nista... ocito se tu vise nista ne moze... ![]() hvala svima na savjetima..pozz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|