![]() |
Nokia 6111 sama se gasi
Evo ovako:imam problem s nokiom 6111...
kodirana je na sve mreze a odnedavno se sama od sebe ugasi i nece da prihvati nikakvu sim karticu,ni vip,ni simpa ni tele2... pokaze mi samo "Nije postavljena SIM kartica" .. probala sam je update-ati ali to nije pomoglo..update firmware nece da napravi do kraja.. vise ne znam sto napraviti..pa ako netko zna sta napraviti??? ... hvala,pozz :) |
Citiraj:
Sjecam se jednog slucaja sa istim takvim problemom , bio je kodiran na t-mobile pa otkodiran i nakon par mjeseci odbijao primati karticu i gasio se neovisno o stanju baterije , nakon toga odnesen na servis , napravljen flash tamo i proradio normalno . |
Citiraj:
popravak kad se napravi flash ili mogu li flash raditi sama i kako? Hvala! |
Možeš sama...
http://www.nokia.com.hr/podrska-i-so...nload-programa Skini Nokia PC-Suit.. S njim jednostavno preko USB-a upgrade-aš firmware... Obavezno prije toga makni memorijsku i sim karticu da ne izgubiš podatke i brijeve... Lijep pozdrav i sretno. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
A servisi flash razlicitio naplacuju , mislim da sam ja za ovaj pljunuo onda 50kn jer je kao radjeno nesto drugacije a ne kao upgrade na zadnju verziju , nego je stavljan stariji tvornicki softver sa kojim je radilo sve normalno . |
Šta ja znam jel ima il nema, al to je klasični postupak koji ja radim.. :)
Moja 6300 flashnuta 5 puta, i sad ovaj zadnji firmware predobar, napokon štedi bateriju, i radi mi 4-5 dana (prije max 2). |
sve sam ja to napravila i kad treba napraviti zadnji korak na software update ,
znaci korak 2/3..on ne prepozna sim karticu.. i kaze insert sim ...ni tele2,ni vip ni simpa..nista... ocito se tu vise nista ne moze...:( hvala svima na savjetima..pozz :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |