|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Jeftini DSLR u Poljskoj
Malo prčkam po netu i našao sam u jednom/dva dućana u Poljskoj Olympus E-520 za oko 3500kn DZ kit jasno. Sad to mi nije nikako jasno. U češkoj najjeftiniji je oko 4200kn Hrvatska oko 4900kn Austrija oko 4200kn KAKO?! Sad dućan ne dostavlja van Poljske, radi isključivo kao web shop. Razmatram opcije kako to kupiti a nemam nikog u Poljskoj. Možda ću ići za Češku, ali oni nemaju dućan, samo web shop.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Koliko Poljski PDV iznosi. Ako je blizu našem i nije uračunat u cijenu, to ti dođe onda na isto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
|
Moram pokušat nekak to kupit. Kvragu 200Eura uštede to je trećina cijene. U češkoj su mi pričali da oni idu u shopping u Poljsku al nisam vjerovao ovakvim razlikama, ta i mi smo išli kupovat u mađarsku nekad il u Italiju al ovo je velika razlika. Evo i canon 450d sa IS 18-55 je jeftinij nego kod nas 100E dakle slična icjena kao u Češkoj. Vjerojatno je IGGY u pravu taj olympus se vjerojatno distribuira il sklapa tamo za EU |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Baš sam malo gledao, sjedište Olympusa za Europu je u Njemačkoj (Hamburg), sad, da li je baš distribucijsko središte u Poljskoj, vrag će ga znat. Nigdje informacija o tako nečemu Inače, na cjeniku na olympus.pl, E-520 DZ ga dođe 3100 zlota, što ga izađe nekih 4800 kuna, dakle, 'ko i kod nas. Tako ovih 3500 izgleda opako dobra cijena. Jesi li siguran da se ne radi o rabljenoj opremi?
![]() |
#7 |
Rambus 3xtr1m
|
Nova roba. I to dva dućana sam našao, i dostupno je. Dakle nije greška Link http://agdhome.pl/p,pl,6844,x.html To je isto kao kad gledam fotiće kod generalnog uvoznika za sony koji su dosta skuplji nego optimum-online... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
E, fakat, u pravu si, nije normalno koje su to cijene. Evo još par dučančića: http://www.ceneo.pl/1510089
![]() |
#10 |
Rambus 3xtr1m
|
Eto pozvao sam malo frendove u češkoj da pitam dal se isplati ić kupovat u Poljsku. Kažu mi da oni nebi ništa vrijedno kupil u Poljsko jer je sve puno "Fake" robe. Sad bilo bi čudno da DSLS Olympus može biti fejkan i još kupljen u dućanu. Šta ne? Ali i da moram provjerit kod prodavača da li ima fotić engleski menu ili samo posljski. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|