![]() |
Jeftini DSLR u Poljskoj
Malo prčkam po netu i našao sam u jednom/dva dućana u Poljskoj Olympus E-520 za oko 3500kn DZ kit jasno.
Sad to mi nije nikako jasno. U češkoj najjeftiniji je oko 4200kn Hrvatska oko 4900kn Austrija oko 4200kn KAKO?! Sad dućan ne dostavlja van Poljske, radi isključivo kao web shop. Razmatram opcije kako to kupiti a nemam nikog u Poljskoj. Možda ću ići za Češku, ali oni nemaju dućan, samo web shop.. |
Koliko Poljski PDV iznosi. Ako je blizu našem i nije uračunat u cijenu, to ti dođe onda na isto.
|
Uračunato u cijenu...
U češkoj je 100E jeftinije nego kod nas, ajde to kužim oni su u EU pa su carine valjda manje i slično. Al kak još 100E jeftinije u Poljskoj nego u Češkoj. |
Citiraj:
|
Moram pokušat nekak to kupit. Kvragu 200Eura uštede to je trećina cijene.
U češkoj su mi pričali da oni idu u shopping u Poljsku al nisam vjerovao ovakvim razlikama, ta i mi smo išli kupovat u mađarsku nekad il u Italiju al ovo je velika razlika. Evo i canon 450d sa IS 18-55 je jeftinij nego kod nas 100E dakle slična icjena kao u Češkoj. Vjerojatno je IGGY u pravu taj olympus se vjerojatno distribuira il sklapa tamo za EU |
Citiraj:
Inače, na cjeniku na olympus.pl, E-520 DZ ga dođe 3100 zlota, što ga izađe nekih 4800 kuna, dakle, 'ko i kod nas. Tako ovih 3500 izgleda opako dobra cijena. Jesi li siguran da se ne radi o rabljenoj opremi? |
Nova roba. I to dva dućana sam našao, i dostupno je. Dakle nije greška
Link http://agdhome.pl/p,pl,6844,x.html To je isto kao kad gledam fotiće kod generalnog uvoznika za sony koji su dosta skuplji nego optimum-online... |
E, fakat, u pravu si, nije normalno koje su to cijene. Evo još par dučančića:
http://www.ceneo.pl/1510089 |
Ja idem u češku slijedeći tjedan, pokušat ću nać neki dučan koji dostavlja preko granice ili nešto slično. Jer ovo je stvarno prilika!
|
Eto pozvao sam malo frendove u češkoj da pitam dal se isplati ić kupovat u Poljsku. Kažu mi da oni nebi ništa vrijedno kupil u Poljsko jer je sve puno "Fake" robe.
Sad bilo bi čudno da DSLS Olympus može biti fejkan i još kupljen u dućanu. Šta ne? Ali i da moram provjerit kod prodavača da li ima fotić engleski menu ili samo posljski. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:34. |