|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Napojna
Planiram uzeti sljedecu konfu i interesuje me koja bi mi napojna mogla podrzati ovo sve: athlon xp mobile 2600+ (klokacu ga na sabirnicu oko 2400 ili 2500mhz) thermalright + papst sapphire ati radeon 9600xt 128 ili 256mb 2 x 256mb corsair (ddr 400 mislim) dfi ultra infinity 60-80gb sata disk (seagate npr) cd rom floppy tast + mouse mozda i dvd citac na linksovom sajtu sam preracunao i pise oko 450W da bi trebala napojna pa me interesuje sta vi mislite? koliko Wats i koji model? (ali da ima kupiti u zagrebu i da nije preskupo) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
fortron 350W |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
nadam se da ce tih 350w biti dovoljno. i jos nesto, to je napojna standardnih dimnezija, tj moze se ugraditi u skoro sva kucista ili? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
to će ti bit dosta, a i napajanje je najtiše kod nas dobavljivo... i da standardno je veličinom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
renesis..jel taj fortron bolji od ova dva chiefteca: chieftec delta gps-350bb-101l, 350w, 12cm fan, atx2 chieftec enhance atx-1136h, 360w, dual fan, atx2 jel tu sam u dilemi... i btw kakvo je ovo (jel losije od ovih gore) chieftec napajanje u kucistu chenbro, gaming bomb, green, 360w atx2, modded case basic? evo podaci : Napajanje Chieftec 360W Single fan DIM: 150 mm x 140 mm x 86 mm. High Efficiency: Low Noise and Ripple. Complied with the Intel ATX 12V, 1.1V (Pentium 4) Over Thermal Protection: Over Current Protection Over Voltage Protection: Short Circuit Protection Special Fan-M Connector (Fan Monitor Function) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Ako misliš da ti je 350W premalo možeš razmisliti o Enermax Noisetaker 420. Trenutno (u Hrvatskoj) jedno od najefikasnijih napajanja (76-82%). Za usporedbu famozni Antec TrueControl 550 ima u prosjeku efikasnost od samo 70%, a max. 75%. Enermax je i prilično tih za razliku od Antec-a.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
hmmm morat ću ugrabiti sky-a pa da posjetimo linksovce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Night shift
|
Znam za Noisetaker 475, a i ovaj u Linksu bi trebao biti tih.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Night shift
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Citiraj:
da al ak kupuješ konfu (kao naš topic starter) nema smila da ti napajanje košta skoro kao grafička ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
svatko ima pravo na svoje mišljenje....ja bi uzeo uber kvalitetno/jako napjanje i malo slabiju grafu umjesto slabijeg PSU i jače grafe anyday ![]() grafu ionako mjenjaš svakih godinu dana....dobro napajanje ti može potrajati 2-3 puta dulje @rendula 800KN nije puno za to napajanje...isto kao što 1200KN nije puno za anteca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
pa možda ti mijenjaš grafulju svakih godinu dana (vidi se po konfi da imaš love ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
ja osobno preferiram enlight, naravno i preporucam.
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Dečki, Fortron 350W je najtiše napajanje koje sam čuo, ali imate pravo, morati ću još jednom otići poslušati nove modele (enhance, delta, chieftec, noisetaker) pa ako netko ide kupovati napajanje, neka mi se javi. Budemo opet Hrvoja iz Linksa ugnjavili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
Citiraj:
Čuo sam iste takve Tagane koji se ne čuju, jednostavno je to stvar od primjerka do primjerka. Treba ih poslušati pod opterećenjem prije kupnje ( u Linksu imte testere napajanja, ako se čuje lupkanje, tražiti drugi primjerak). A napajanje ne mogu nazvati prejebenim jer su katastrofa za hlađenje, griju se ko mutava i Taganov support je nepostojeći (mislim, ne odgovoriti na 4 maila...). Pozitivne strane su stabilne voltaže, 3 godine garancije i težina koja ulijeva povjerenje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
eto kazete da graficka ne valja, koja je onda bolji buy za max 1400 kn? naravno da je nova i da je ima kupiti u zagrebu u shopovima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Re: Napojna
Citiraj:
![]() |
|
![]() |