|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Joj ti driveri
Pazi sad. Pišem sada sa celerona 900 koji nema grafičku i fali mu 128 srama. To je zato jer ne mogu pokrenut moj sadašnji. Inače mi je zbog lošeg napajanja srećom prošla samo matična i napajanje, pa sad imam slabiju matičnu. Ovako: u safe mode neće ić jer sam ja "nehotično" zbrkao. U windowse uđe ali nakon sekunde restarta. Ja mislim da je to zbog je..nih drivera za modem jer mi se to još jednom prije dogodilo pa mi je još radio safe mode pa se to u velike muke riješilo. Po mom mišljenju nekakvo format c: bi bilo rješenje. Da čujem vas!
![]() |
#2 |
OPTIMUS
Datum registracije: Oct 2004
|
nisam te baš skužio...:confused: kako radiš ako nemaš grafičke? Ako možeš u safe-mode (nakon nekog restarta rekao si), a sumnjaš u modem i drivere, makni ga van i pobriši drivere... Ak to nije, ostavi goli komp bez suvišnih kartica i drivera pa možda skužiš kad dodaješ jedno po jedno nazad kaj ne šljaka... daj još malo opiši taj problem ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovako poznam ja xxx-a čuli se preko telefona... kad pali windoze odma mu restarta, u safe mode ne može... jel ima ko šta za reć ili mu ne gine reinstalacija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Jesi li probao repair windoza. Boot from CD -> nova instalacija -> pa onda odaberi popravak predhodno instaliranih windoza koje će on sam prepoznati. Za prvu ruku to često pomogne, a ne izgubiš ništa. Bilo bi dobro i da ištekaš višak kartica, za svaki slučaj.
![]() |
#5 |
Iron Maiden forever
Datum registracije: Oct 2004
|
pa probaj sa reinstalom wina a ako tako neide ne gine ti forma
[size=0,5]Microsoft Windows XP Pro+SP2, Samsung 80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133, ABIT KV7, Thermaltake Volcano 12, AMD Athlon XP 2400+@2200 MHz, 512 MB DDR RAM, Ati Radeon 9600 Pro 256 MB(oc 400/255), Samsung SyncMaster 757NF, PIONEER DVD-RW DVR-106D, Microsoft USB IntelliMouse Explorer 3.0, Microsoft Natural PS/2 Keyboard, DSL 384/64[/size] |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|