|
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
U vecini modernih operativnih sustava na PCu, taj mocni tool zove se "Print Screen" i moze se naci na gotovo svakoj 100+ key IBM PC kompatibilnoj tipkovnici. Sve dodatno sto bi ti eventualno trebalo mozes naci kombiniranjem "Print Screena" s nekim od funkcijskih tipaka (ovisno o implementaciji) ili sa svojim omiljenim alatom za obradu bitmapova.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
To je opce poznata stvar, i hvala na ukazivanju te cinjenice. Ali ja trazim onakvo nesto za korisnike-picajzle, tj. program koji ti napravi screenshot, odreze prozor van ili nesto sto oznacis, resizea po potrebi, sacuva po optimalnoj velicini i u odabrani format te usput i ispece perec ili krafnu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
trenutno meni najjaci odnosno sa najvise opcije jest SnagIt 8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
/
|
evo i kratki vodič - za one koji nemaju vremena pa im sve treba u sekundi biti gotovo ![]() ScreenShot(s) with SnagIt 8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Moram se sloziti snagit definitivno najbolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Snagit sam koristio kad sam trebao točno u pixel slike s stranice i radi svoj posao odlično |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
da se ubacim usput ![]() Mozda nije "up to date" prog, al za radit brdo screenshotova (pogotovo za igre) može dobro poslužiti i Game Photographer v2, znam da je star (2003.) ali i dalje je dobar za ono za šta je napravljen. Sprema do 100 screenshotova + thumbs (može se isključit) formati bmb/jpg, moguće je spremanje u galerije, podešavanje kvalitete slike i sl.
![]() |
#14 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
I FRAPS obavlja taj posao sasvim solidno, pritiskom na F10 sprema u root folder u BMP, JPG, PNG i TGA formate, a snima i video ako treba. Najbolji all in one ako se mene pita.
![]() |
#16 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Snagit najbolji alat koji sam koristio kada sam bas forsira sto vise opcija. Inace sada koristim mali soft, potpuno besplatan, zove se bugshooting. Imas shotanje aktivnog prozora, shotanje ono tocno odredjenih dimenzija, osnovni edit tipa strelice i slicno nakon shota. UGl, da skratim, odlican mali prog koji ne kosta nis. P.s. http://www.bugshooting.com/web/tour/...utorial_1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ja sam neko vrijeme koristio Gadwin http://www.gadwin.com/printscreen/ , print screen na tipkovnici i fraps su mi ipak najdrazi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|