|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kolko glasan je zalman
Grafulja mi se jako grije pa me zanima kolko je glasan onaj dodatni fan kaj se stavlja na hladnjak. Kolko je velik onaj pin na njemu, dal je onaj mali ili standardno velki berg koj se da uštekat na potenciometar?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
nije previse, ja imam fan kontroler i uglavnom ga drzim na low, sto je oko 2100 rpma, gotovo necujan... Dobijes a njime jedan spliter, jos je tise tad se vrti na nekih 1900...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
JDM
|
E super. Treba mi jer nemrem hladit rame jer glupi pasivac blokira protok zraka rama pa se na defaultu hajcaju da moš peč jaje (nojevo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
Možda na str di je GPU al na drugoj ni nokat odrezani.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Stanu coolermasterovi niski pasivci ja isprobao sma moraš stavit dav po čipu jer su za TSOP. Za 120mm vent ili bilo koji drugi vent ti trebaju M3×30mm šarafi, i trabaju ti 3mm matice ( ak trebaš imam ti ja za dat dva kom ). Kad sev složiš trebalo bi to zgledati kao YE MONSTER! ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
|
Jebote Isus. Kaj si ti kloko grafu na 2GHZ. Kaj je ono tuperware posuda? Ziher si mogo zaspat uz to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ima u Linksu i Coolermasterovih pasivaca za mosfete i bga memoriju, ja sam danas kupio dva kompleta od 10 komada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
JDM
|
Isus za sada mi se tvoja teorija najviše sviđa. Još samo da najdem neki lepi 92mm prozirni led fan za 15-20kn (e jebiga đeparac). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|