![]() |
Kolko glasan je zalman
Grafulja mi se jako grije pa me zanima kolko je glasan onaj dodatni fan kaj se stavlja na hladnjak. Kolko je velik onaj pin na njemu, dal je onaj mali ili standardno velki berg koj se da uštekat na potenciometar?!?
|
nije previse, ja imam fan kontroler i uglavnom ga drzim na low, sto je oko 2100 rpma, gotovo necujan... Dobijes a njime jedan spliter, jos je tise tad se vrti na nekih 1900...
|
odi kupi 120mm vent , stavi ga na 5V i pomoću nekih duljih M3 šarafa (imaš u svim željezarama) stavi vent za zalmanan :D
patentirao i izumio : Isus aka Grunf lover |
E super. Treba mi jer nemrem hladit rame jer glupi pasivac blokira protok zraka rama pa se na defaultu hajcaju da moš peč jaje (nojevo:beer: ). Žao mi je ko psu kaj nisam dodal 100 čuna za d verziju.
|
kaj nemreš baš ništa uvaliti ispod zalmana ??? čak ni one male coolermaster iz linksa??
|
Možda na str di je GPU al na drugoj ni nokat odrezani....
|
ma ionako ti pasivci povećavaju clock za nekih 10Mhz...mislim da je 120mm sa boka biti sasvim dovoljno za tu grafu :D
|
1 privitaka
Citiraj:
Stanu coolermasterovi niski pasivci ja isprobao sma moraš stavit dav po čipu jer su za TSOP. Za 120mm vent ili bilo koji drugi vent ti trebaju M3×30mm šarafi, i trabaju ti 3mm matice ( ak trebaš imam ti ja za dat dva kom ). Kad sev složiš trebalo bi to zgledati kao YE MONSTER!:D |
Jebote Isus. Kaj si ti kloko grafu na 2GHZ. Kaj je ono tuperware posuda? Ziher si mogo zaspat uz to. :beer: . Svaka čast. Trebali bi organizirati neko sastajanje grunfova.
|
Ima u Linksu i Coolermasterovih pasivaca za mosfete i bga memoriju, ja sam danas kupio dva kompleta od 10 komada.
|
Isus za sada mi se tvoja teorija najviše sviđa. Još samo da najdem neki lepi 92mm prozirni led fan za 15-20kn (e jebiga đeparac).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |