|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
problem - utorrent i mozilla
bok ljud...ovako imam jedan veliki problem u naslovu je receno da je problemu mozilli i utorrentu... naci kad mi je utorrent pokrenut i aktivan (nesto se s*i*a) onda kad zelim pokrenuti mozillu normalno se pokrene i sve ikad zelin neku straniczu unijeti...bio to google ili bilo sto...mi otvara beskonacno....otvara otvara i otvara... onda ugasim utorrent i restartam mozillu i sve je ponovo u redu, pokrenem utorrent i opet nista ne radi. a kad mi je utorrent neaktivan a ukljucen (samo se upl*a*-a) onda sve normalano radi... znate mozda u cem je problem... hvala...pozz
![]() |
#2 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
i meni je bilo tako sa utorrentom. tj cim bi otisao na njihovu stranicu, brzina bi mi se smanjila, i net bi radio sporije. ako bi se ista otvorilo. ![]() ja sam presao na bit torrent koji je pljunuti u. razlike nema, i sto je najbitnije sve radi bez greske ! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
misli da cu morati i ja... hehe sacekat cu jos malo nek ljudi vele ako kaj imatko za reci... ako ne odoh na bittorrent i to je to... hvala
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
skinite si half open limit fix . povečajte broj poluotvorenih veza sa 10 (misrosoft ih san tako postavlja ) na 100 , resetirajte pc pa pogledajte šzo se dešava . meni je to riješilo isto takav problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
smanjite broj otvorenih konekcija i problem rjesen.....cudo da stalno se otvaraju temem ovakvog tipa kad je torrent ukljucen steka net, pa normalno kad torrent uzima max brzinu neta jedino ako je ti ne smanjis....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako je broj postavljanih konekcija malen, a desava se usporavanje, tad treba patchat tcp/ip i postavit 100 i vise konekcija. Ako ste postavili prevelik broj otvorenih konekcija spustite ih na 250 ili 200 i nece biti problema. Usporavanje nema veze s firefoxom, desava se na svim programima koji se s utorrentom bore za "spajanje" na net. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|