![]() |
problem - utorrent i mozilla
bok ljud...ovako imam jedan veliki problem
u naslovu je receno da je problemu mozilli i utorrentu... naci kad mi je utorrent pokrenut i aktivan (nesto se s*i*a) onda kad zelim pokrenuti mozillu normalno se pokrene i sve ikad zelin neku straniczu unijeti...bio to google ili bilo sto...mi otvara beskonacno....otvara otvara i otvara... onda ugasim utorrent i restartam mozillu i sve je ponovo u redu, pokrenem utorrent i opet nista ne radi. a kad mi je utorrent neaktivan a ukljucen (samo se upl*a*-a) onda sve normalano radi... znate mozda u cem je problem... hvala...pozz |
i meni je bilo tako sa utorrentom.
tj cim bi otisao na njihovu stranicu, brzina bi mi se smanjila, i net bi radio sporije. ako bi se ista otvorilo. :( ja sam presao na bit torrent koji je pljunuti u. razlike nema, i sto je najbitnije sve radi bez greske ! :beer: |
misli da cu morati i ja...
hehe sacekat cu jos malo nek ljudi vele ako kaj imatko za reci... ako ne odoh na bittorrent i to je to... hvala |
skinite si half open limit fix . povečajte broj poluotvorenih veza sa 10 (misrosoft ih san tako postavlja ) na 100 , resetirajte pc pa pogledajte šzo se dešava . meni je to riješilo isto takav problem
|
smanjite broj otvorenih konekcija i problem rjesen.....cudo da stalno se otvaraju temem ovakvog tipa
kad je torrent ukljucen steka net, pa normalno kad torrent uzima max brzinu neta jedino ako je ti ne smanjis.... |
Ako je broj postavljanih konekcija malen, a desava se usporavanje, tad treba patchat tcp/ip i postavit 100 i vise konekcija. Ako ste postavili prevelik broj otvorenih konekcija spustite ih na 250 ili 200 i nece biti problema.
Usporavanje nema veze s firefoxom, desava se na svim programima koji se s utorrentom bore za "spajanje" na net. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:24. |