|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Khan Wars
Pozdrav, danas smo pokrenuli novu online igru za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik. Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih. Registrirati se možete na khanwars.download.hr PS: prvih 10 do 15 članova klana Hrvatska će dobiti besplatne kodove za zlatnike
![]() |
#2 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo ja se regao i počeo igrati lagano ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Playmaker
|
citam bas ![]() EDIT: na zadatku 11. Želim biti siguran da si zapamtio da moraš stalno razvijati svoje rudnike. Sagradi rudnik Zlatak, Željeza, Drvarnica i Farmu razine 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Farma na lev 5. Malo je previse dati hrane. Za ostale gradevine treba uvjek manje rude nego ostale a kod farme je suprotno. Zahtjeva daleko vise hrane nego ostalih ruda. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Playmaker
|
pogle ovo : U bitci, u kojoj ste sudjelovali , dogodila se. Dogodilo se tako brzo da nitko ne može reći što se zbilo Mjesto bitke: [39:28] Vaša strana: Napadač ahahahhahaha. i sta sad? vojnici nestali s lica zemlje xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Prijevod ima dosa pogrešaka. Dosta sam ih prijavio osobi zadužena za to i rekla je još jednom preci cjeli prijevod pada stigne
![]() |
#18 |
Playmaker
|
ma to sto sam bio pao je bilo na neko 13. mjesto tako nest. malo sam se osilio sa napadima previse :Đ igrat cu sad al ono prevelika je razlika izmedju vipa i obicnih igraca. moras bas utamanit dosta love da imas vip stalno i te druge pogodnosti. Radje cu igrat cod4 za koji sam potrosio samo 120 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ajd valjd bude nes od ove igrice.... ![]() zasad se cini ok, i ima super opcija, ali eto, da cujem vas, tko od vas je spreman kupovati zlatnike prek sms-a i sl??
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|