![]() |
Khan Wars
Pozdrav,
danas smo pokrenuli novu online igru za hrvatsko tržište. Riječ je o igri Khan Wars ili hrvatski Khan Ratnik. Khan Wars je masovna online strategija srednjovjekovne tematike. Na vama je da odaberete jednu od 9 raspoloživih nacija te preko raznih borbernih jedinica, građevina i opcija izgradite svoje kraljevstvo koje će surađivati ili ratovati protiv drugih. Registrirati se možete na khanwars.download.hr PS: prvih 10 do 15 članova klana Hrvatska će dobiti besplatne kodove za zlatnike |
Evo ja se regao i počeo igrati lagano :)
|
evo prva greška koji sam primjetio. kad potvrdim mail na stranici piše: E-pšta usšješno potvđena!
Pod info za Arape fali na početku slovo I |
Podjelite zlatnike pocetnicima. :)
Izgleda zanimljivo. Dobro ce skratiti ljetne (kisne) dane. EDIT: Zadaci savjetnika: "Vi se heroj vašeg kreljevstva, " |
Trenutno se ne može nikog napadati?
|
Citiraj:
|
citam bas :) sad cu moci kad napravim skloniste weeeeeeee
EDIT: na zadatku 11. Želim biti siguran da si zapamtio da moraš stalno razvijati svoje rudnike. Sagradi rudnik Zlatak, Željeza, Drvarnica i Farmu razine 5 |
Ovaj zadatak je vec malo tezi. Treba se pocet trosit zlato. :(
|
hehe :D ma ide to sve dobro ;) e da ima jedan sitan bug, kad se prihvati prošnja piše greška, ali kad se pogleda status vidi se da je prihvaćena.
|
Farma na lev 5.
Malo je previse dati hrane. Za ostale gradevine treba uvjek manje rude nego ostale a kod farme je suprotno. Zahtjeva daleko vise hrane nego ostalih ruda. |
Još jedna greška. kad se unajmi dodatna populacija piše ->Trenutačno ste zaposlili 10 dodatne populacije. Seljani će raditi za vač dvorac do $2.
|
Ako sam dobro skuzio, Hrvati su samo zamjenjeni sa Francima a susjedi Slovenci nemaju svoj narod. :D
|
pogle ovo : U bitci, u kojoj ste sudjelovali , dogodila se.
Dogodilo se tako brzo da nitko ne može reći što se zbilo Mjesto bitke: [39:28] Vaša strana: Napadač ahahahhahaha. i sta sad? vojnici nestali s lica zemlje xD |
Ja se isto prijavio, izgleda zabavo za razliku od onih uberspace igara ;)
|
Prijevod ima dosa pogrešaka. Dosta sam ih prijavio osobi zadužena za to i rekla je još jednom preci cjeli prijevod pada stigne
|
Meni jucer prestao VIP trajat. pao za 13 mjesta odmah. lagano odustajem haha
|
Pao si ti i prije nego ti izasao VIP. Nemoj sada odustat... :)
|
ma to sto sam bio pao je bilo na neko 13. mjesto tako nest. malo sam se osilio sa napadima previse :Đ igrat cu sad al ono prevelika je razlika izmedju vipa i obicnih igraca. moras bas utamanit dosta love da imas vip stalno i te druge pogodnosti. Radje cu igrat cod4 za koji sam potrosio samo 120 kn...
|
ajd valjd bude nes od ove igrice.... :D
zasad se cini ok, i ima super opcija, ali eto, da cujem vas, tko od vas je spreman kupovati zlatnike prek sms-a i sl?? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:49. |