|
![]() |
#1 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() ![]() Evo da obavjestim svekoliko pučanstvo da sam "preko bare" nabavio Logitech Cordless Desktop Wave Pro komplet koji se sastoji od Wave pro tipkovnice (slična kao prvi wave) i miša MX1100 (jedina dostojna zamjena za MX Revolution koji imam sada). ![]() Jedna veoma zanimljiva stvar oko tog kompleta je to što miš u kompletu dolazi sa specijalnim USB punjačem, a baterija je promjenjiva Sanyo Eneloop (2000mAh). Miš se u slučaju potrebe za punjenjem prišteka na USB čime postaje "žični" te se u isto vrijeme može koristiti. >Recenzija Zahvaljujući jačoj bateriji, trajanje iste je barem 3-4 puta dulje nego kod Revolutiona. LWP komplet me izašao oko 550kn+poštarina (ebay). Recenzija i prvi dojmovi za 7-10 dana ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja imam regular verziju, u čem je razlika kod tipkovnica? Ovak na prvi pogled mi niš ne upada... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
kak to kosta toliko malo? ja kuzio da samo mx1100 bude 500 600 kn. svakako javi kad se uhodas malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ja bi isto misa ak budete ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Prodali smo u trgovinu prije tjedan dana istu tipkovnicu, moram priznati da je ugodna za korištenje..posebno gumasti oslonac za ruke.
![]() |
#9 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Imam pitanje za malo duže korisnike dotičnog seta. Jel vrijedi kaj ovaj komplet, i kakav je miš pošto je bežični, kakav je u igrama i kak se ponaša u ruci nakog dužeg korištenja ![]() I jel to neka greška ili koji je to vrag da je u linksu 400kn a svugdje po 800, pa i na logitech-ovom siteu 129€ ak se ne varam... http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.600.061 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
ja imam prvi wave komplet i meni je ok. Miš se po meni ok ponaša u igrama ali opet ne znam koliko dobro nisam probao bolji. tipkovnica je nešto lošija za igre jer mi tu i tamo nekako zapinje shift, ali to je jedina zamjerka...inače super set za te novce! Baterija na tipkovnici traje evo sad preko 6mjeseci a na mišu sam promijenio prije mjesec dana...dakle 5mjeseci. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Why so serious
|
Aj javi...tipkovnica mi i nije tolko bitna samo da je miš dobar, jer ne mislim dati još za miša dodatno novce, a oču bez žice. Od kad mi je @tdream prodal cordless rumblepad2 počele su mi žice ići na živce ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
dosta igranja sad malo pisanja ![]() evo nakon par sati igranja nisam primjetio nikake lagove na mišu ni na tipkovnici. miš je stvarno udoban i leti na stolu bez ikakvih podloga malo me jedino sekira što su f1, f2 itd. raspoređeni u grupe po 3 pa sad moram ponovo učiti di se koji nalazi... ali nema veze ![]() e da.. ja imam verziju tipkovnice sa velikim enterom ako ti to išta znači ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Why so serious
|
Kak s velikim enterom, pa jel PRO ili nije? Pro verzija bi trebala imati mali enter, ko recimo shift, ubiti pa imas sliku u prvom postu. Ti imas običnu verziju valjda, a ne pro. Pa di si kupil tipkovnicu, u kojem dučanu? http://www.logitech.com/index.cfm/ke...os/&cl=roeu,en |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Unregistered User
Datum registracije: Aug 2006
|
evo pogledo na kutiju i piše da je pro. vidio sam na netu da ima 2 verzije pro... sa malim enterom i velikim ![]() http://www.gadgetguy.com.au/article.asp?m_article=3780 kupio u konikomu... na netu im je slika sa malim enterom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
kakva je razlika izmedju ove u Linksu od 400 kn i ove koju je Mar kupio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Frend je kupio u Konikomu pred oko 2 ili 3 tjedna taj set po malo vise 400kn. Znaci da je bila neka akcija ili nesto slicno jer je vise trgovina imalo takve cijene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Inace, hvala na dojavi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Evo došao ja iz Konikoma sa logitechom. Ostala je još jedna zapakirana i izložbeni primjerak zato požurite. Mene zanima sad jel ima di za kupit još jedan ovaj wirelles usb jer bi tipkovnicu imao za komp, a miša za laptop, a možda bi ga i prodavao pa bi vjerojatno morao dati i taj usb? Ako ima jel mora bit ligitechov ili bilo koji, može link? |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Opcija je i kontakt logitech supporta te zamolba za dodatnim reciverom ali i tu sam malo skeptican... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() "Thank you for contacting Logitech Customer Care. I respect your opinion Sir but you have purchase a desktop meaning it works together so in nature it would also work as a pair, you are requesting for another receiver which is not included on the price quoted." odn. rekli da mogu kupit novi od njih: http://www.logitech.com/index.cfm/349/4872&cl=roeu,en?WT.ac=ps|5055 Sreca pa nije skupo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Why so serious
|
Konikom ima tak da nije problem oko toga. |
![]() |
![]() |
|