![]() |
Logitech Cordless Desktop Wave Pro
http://www.imagesforme.com/out.php/i174198_9536.1.0.jpg
Evo da obavjestim svekoliko pučanstvo da sam "preko bare" nabavio Logitech Cordless Desktop Wave Pro komplet koji se sastoji od Wave pro tipkovnice (slična kao prvi wave) i miša MX1100 (jedina dostojna zamjena za MX Revolution koji imam sada). :) Jedna veoma zanimljiva stvar oko tog kompleta je to što miš u kompletu dolazi sa specijalnim USB punjačem, a baterija je promjenjiva Sanyo Eneloop (2000mAh). Miš se u slučaju potrebe za punjenjem prišteka na USB čime postaje "žični" te se u isto vrijeme može koristiti. >Recenzija Zahvaljujući jačoj bateriji, trajanje iste je barem 3-4 puta dulje nego kod Revolutiona. LWP komplet me izašao oko 550kn+poštarina (ebay). Recenzija i prvi dojmovi za 7-10 dana :dobartek: |
Ja imam regular verziju, u čem je razlika kod tipkovnica? Ovak na prvi pogled mi niš ne upada...
|
Citiraj:
|
kak to kosta toliko malo?
ja kuzio da samo mx1100 bude 500 600 kn. svakako javi kad se uhodas malo :D |
ja bi samo miseka ;D konacno neka dostoja zamjena za mx1000 ;D
|
Covijece pa to skoro "đabe".
Ako netko bude uzimao sta preko ebay-a neka me kontaktira, brijem da cu si i ja ovo uzimat. |
ja bi isto misa ak budete :D
|
Prodali smo u trgovinu prije tjedan dana istu tipkovnicu, moram priznati da je ugodna za korištenje..posebno gumasti oslonac za ruke.
|
Imam pitanje za malo duže korisnike dotičnog seta.
Jel vrijedi kaj ovaj komplet, i kakav je miš pošto je bežični, kakav je u igrama i kak se ponaša u ruci nakog dužeg korištenja :) ? I jel to neka greška ili koji je to vrag da je u linksu 400kn a svugdje po 800, pa i na logitech-ovom siteu 129€ ak se ne varam... http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.600.061 |
ja imam prvi wave komplet i meni je ok.
Miš se po meni ok ponaša u igrama ali opet ne znam koliko dobro nisam probao bolji. tipkovnica je nešto lošija za igre jer mi tu i tamo nekako zapinje shift, ali to je jedina zamjerka...inače super set za te novce! Baterija na tipkovnici traje evo sad preko 6mjeseci a na mišu sam promijenio prije mjesec dana...dakle 5mjeseci. |
evo ja kupio prije sat vremena to čudo :D
za sada sam jako zadovoljan... idem sad probati malo preko neta igrati aa3 pa javim kako se ponašaju :) |
Aj javi...tipkovnica mi i nije tolko bitna samo da je miš dobar, jer ne mislim dati još za miša dodatno novce, a oču bez žice.
Od kad mi je @tdream prodal cordless rumblepad2 počele su mi žice ići na živce :D:D |
dosta igranja sad malo pisanja :)
evo nakon par sati igranja nisam primjetio nikake lagove na mišu ni na tipkovnici. miš je stvarno udoban i leti na stolu bez ikakvih podloga malo me jedino sekira što su f1, f2 itd. raspoređeni u grupe po 3 pa sad moram ponovo učiti di se koji nalazi... ali nema veze :) e da.. ja imam verziju tipkovnice sa velikim enterom ako ti to išta znači ;) |
Kak s velikim enterom, pa jel PRO ili nije? Pro verzija bi trebala imati mali enter, ko recimo shift, ubiti pa imas sliku u prvom postu.
Ti imas običnu verziju valjda, a ne pro. Pa di si kupil tipkovnicu, u kojem dučanu? http://www.logitech.com/index.cfm/ke...os/&cl=roeu,en |
evo pogledo na kutiju i piše da je pro.
vidio sam na netu da ima 2 verzije pro... sa malim enterom i velikim :) http://www.gadgetguy.com.au/article.asp?m_article=3780 kupio u konikomu... na netu im je slika sa malim enterom :D |
Pa, da baš sam gledao u Konikomu, a i u Linksu je s malim... ništa vrati i reci da zahtjevaš mali enter :) , jer da je više PRO ak je mali enter :D.
|
ma jok :)
ja presretan što je veliki enter i što mi je ž na istom mjestu kao i na staroj tipkovnici :D |
kakva je razlika izmedju ove u Linksu od 400 kn i ove koju je Mar kupio?
|
Vjerojatno u tipki ENTER. :D
|
Evo uzeo i ja iz Linksa, zadnji komad u ST. Uzeo samo zato jer mislim da im je greska u cijeni i da to cudo vrijedi bar duplo vise, kako i je inace po cjenicima :D
|
Gledam sad u Linksa, kaze da artikal nedostupan, tako da je vjerovatno bila greska u cijeni, ko je jamio, jamio je, da ne budem prost :D
|
Točno sam znal, da ak stavim tu da bude nestala za dva dana, a ja nebudem stigel kupiti. Trebal sam tiho biti, sad sam ostal bez tipk. fak
|
Frend je kupio u Konikomu pred oko 2 ili 3 tjedna taj set po malo vise 400kn. Znaci da je bila neka akcija ili nesto slicno jer je vise trgovina imalo takve cijene.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, hvala na dojavi :care: |
Evo došao ja iz Konikoma sa logitechom. Ostala je još jedna zapakirana i izložbeni primjerak zato požurite.
Mene zanima sad jel ima di za kupit još jedan ovaj wirelles usb jer bi tipkovnicu imao za komp, a miša za laptop, a možda bi ga i prodavao pa bi vjerojatno morao dati i taj usb? Ako ima jel mora bit ligitechov ili bilo koji, može link? |
Citiraj:
Opcija je i kontakt logitech supporta te zamolba za dodatnim reciverom ali i tu sam malo skeptican... |
Citiraj:
"Thank you for contacting Logitech Customer Care. I respect your opinion Sir but you have purchase a desktop meaning it works together so in nature it would also work as a pair, you are requesting for another receiver which is not included on the price quoted." odn. rekli da mogu kupit novi od njih: http://www.logitech.com/index.cfm/349/4872&cl=roeu,en?WT.ac=ps|5055 Sreca pa nije skupo. |
Jučer sam ja u Skriptarnici FERa uzeo zadnji komplet Wave Pro i MX1100 za 450 kn. :D Ako slučajno dođe opet u ponudu javim!
|
Konikom ima tak da nije problem oko toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:09. |