|
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
snizenje cijena u HT-u ,nagradne igre u kojima je ultra6800 prva ,druga i treca nagrada... besplatno dijeljenje igrica, mjenjanje starno za novo,i puno smisnih hostesa... sad ako se sijeca mislim da je monika(ona sa cupavom kosom) bila prosle,pretprosle godine na sajmu -stand nekog proizvodaca headseta... ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
kompove s opakim komponetama tipa 6800ultra s vapochiloom i MS ili Everpower napajanjem
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Sannin
|
... monika kravic... mislim da joj je to prezime... ona je bila jedna od pobjednika na onom prvom show nove tv...
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pobijednik je bio .... Tironi ![]() Monika je ispala negdje u polufinalu, ipak curice najviše glasaju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
ne, računala najveiše glasuju ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
(°_°)
|
Citiraj:
al hostese su na nivou ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nadam se da će bit nekaj zanimljivog, a ne ko prošle godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Misliš kao pretprošle godine. Kao što vidiš tonemo sve dublje i dublje. Neće više nikad bit INFO kao što je bio prije 3-4 godine. Svi su se pobahatili i hoće pare a kvalitetu ko j.... Vjerujem da imate mišljenje isto kao i ja pa pri kupovini zadnje što gledate je cijena. Jebeš jeftinu komponentu ako neradi kako treba. Možda se varam ... možda bude bilo OK, ali nevjerujem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mali OT: Vga kaj je tebi TT i mozak oštetil a ne samo sluh=ThermalTake - quiet cooling solutions:confused:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Sannin
|
hm.. ok... aj nisam bas pratio, svi ti show-evi su mi sranje -uglavnom.... ona je bila hostesa ,a uz nju sam zapamtio jos jednu simpa plavusu sa pravim malim tigrom kod RAJ kompjuter-jesu li oni distributeri za gericom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|