![]() |
Info 09.-13.11.2004.
Što očekujemo osim : Drone : : quake : : Machineg : DualWiel : flyingey : CoolRamb
|
snizenje cijena u HT-u ,nagradne igre u kojima je ultra6800 prva ,druga i treca nagrada...
besplatno dijeljenje igrica, mjenjanje starno za novo,i puno smisnih hostesa... sad ako se sijeca mislim da je monika(ona sa cupavom kosom) bila prosle,pretprosle godine na sajmu -stand nekog proizvodaca headseta... ? |
Milsliš ona na Princovom štandu. :beer:
|
Citiraj:
DROOLING...:beer: |
kompove s opakim komponetama tipa 6800ultra s vapochiloom i MS ili Everpower napajanjem
|
Uf...oce bit ove godine? :D
|
... monika kravic... mislim da joj je to prezime...
ona je bila jedna od pobjednika na onom prvom show nove tv... |
Citiraj:
Pobijednik je bio .... Tironi :D - tip. Monika je ispala negdje u polufinalu, ipak curice najviše glasaju. :beer: |
ne, računala najveiše glasuju :) jedna od voditeljica je imala najveći broj telefonskih glasova jer njen rođak napisao program koji je glasao za nju :) aj ko brže bira 1000 napaljenih i vrućih curica ili jedno hladno i proračunato računalo ? :)
|
Citiraj:
|
Bumo vidili ovu novu Abiticu od onog specijalca .. Fatil1tija ili kak se već zove.
Čuo sam da ima odlično hlađenje zavojnica i kondenzatora |
1 privitaka
Citiraj:
|
ta abitica je ku*ac :smoke:
marketingške fore :rolleyes: iako je fatpad odličan :D |
pa tesko da moze bit gore od prosle godine :) hm moram pripremit fotic za hostese ;)
|
Citiraj:
al hostese su na nivou :) |
Nadam se da će bit nekaj zanimljivog, a ne ko prošle godine.
|
Misliš kao pretprošle godine.
Kao što vidiš tonemo sve dublje i dublje. Neće više nikad bit INFO kao što je bio prije 3-4 godine. Svi su se pobahatili i hoće pare a kvalitetu ko j.... Vjerujem da imate mišljenje isto kao i ja pa pri kupovini zadnje što gledate je cijena. Jebeš jeftinu komponentu ako neradi kako treba. Možda se varam ... možda bude bilo OK, ali nevjerujem. |
Mali OT:
Vga kaj je tebi TT i mozak oštetil a ne samo sluh=ThermalTake - quiet cooling solutions:confused: |
Citiraj:
|
hm.. ok... aj nisam bas pratio, svi ti show-evi su mi sranje
-uglavnom.... ona je bila hostesa ,a uz nju sam zapamtio jos jednu simpa plavusu sa pravim malim tigrom kod RAJ kompjuter-jesu li oni distributeri za gericom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:43. |