|
![]() |
#1 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Dude where's my VIA
Vidim da ovaj podforum umire. Ja sam si danas ubacio ASUS A7V600 u mašinu (Tyanica je monotona,radi, radi i samo radi ![]() ![]() Svi su ludi za nForceom, al mislim da ne treba mislit da je nForce jedini chipset za Socket A, ima i on svoje bubice i (kao ex-vlasnik istog)mogu reć da mu ipak fale neke stvari (kao npr. SATA) , sad možete mi reć da su na pločama Silicon 3112 kontroleri, al ide preko PCIja tako da sve to badava ako imaš više od 0 PCI kartica... Eto tolko od mene...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
a tyanica ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
Na sigurnom (jedno tjedan dana moram ovu asusicu mučit da joj dam certifikat, moram provjerit da li je 100% ispravna, so far so good) ,anyway... Tyanica nejde van 'z moje hiže ![]()
![]() |
#5 |
|
![]() USB2.0 mu je jako spor (15ak MB/s plafon) , na VIA 8237 ide ~30Mb/s , jest da ovo smeta jednom od 1000 korisnika, al eto kad spajaš eksterni disk onda iritira ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Pa sad kad su procevi super zakljucani, i kad nema sanse dignut multiplier, i kad se zna da dual channel i nije velika prednost, KT 600 cisto dobro zvuci, bolji USB 2.0 i bilja kompatibilnost hardvera a nije sporije.
__________________ |
![]() |
#7 |
Propali Amigaš
|
Ma ipak je sporije, samo što ekipa to testira u nekim ekstremnim stvarima pa ispadne "vauuu" faktor, tipa sandra memory benchmark, quake 2 na 640x480 rezoluciji i slični memory bandwidth gladni testovi...novije igre na 1024x768 i više i nije neka razlika. Bilo bi zgodno negdje vidjeti test kt880 protiv ovog zadnjeg nvidia nforce2 sa ugrađenim serial ata i firewallom |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() Kaj se tiće Sandra bencha - lying bitch ![]() |
|
![]() |
![]() |