|
![]() |
#1 |
Guest
|
Obvezna registracija pre-paid korisnika mobitela
http://danas.net.hr/novac/page/2010/...06.html?pos=n0 Evo ga. Dolazi i taj dan. Kriminalci će samo promjeniti metodu komunikacije, a mi ćemo zbog tih istih biti pod općom kontrolom bez imalo privatnosti. Kad nemreš u korijenu, onda je bolje derati samo po simptomima nauštrb normalnih. |
![]() |
![]() |
#2 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
ma kaj,koji krimos josh dela preko hrvatskih pre paida.....odeš u bosnu il srbiju i tamo nabaviš. Tako se već par godina dela ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Mene neće živog ![]() Ja se redije rijesim faking moba nego da se regam toj đ****i. e-mail FTW
![]() |
#7 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam ionako na pretplati pa se ne zamaram..... Al time ce samo naštetiti svim operaterima.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako ne smisle bolji način za to obaviti ja bacam sim u smeće, ne stojim ja nikakvim dripcima po redovima da se registriram, hebe mi se i za njih i za obaveštajno obezbeđenje i njihova sranja, dovoljno stojim po redovima za stvari na koje me prisiljavaju razne državne službe kad treba izvaditi neki hebeni komad papira da se radi moba guram po redovima, čekam i zahebavam se, ako me neće kao korisnika njihova stvar
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Ja ne znam oko čega je tu problem. I fiksni telefon je na nekog registriran, zašto ne i mobilni? Apsalutno nemam ništa protiv da tamo neki "obavještajni agent" sluša moje razgovore ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ma da meni je to isto ok... recimo zove te neki broj i prijeti ti stalno... odeš fino saznaš tko je i mir ![]() a drugo, ako se registriraš možeš tražit tajni broj, znači samo je policiji na uvid moguć vlasnik broja i dobro ![]()
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm,a zasto bi netko te zvao i prijetio stalno,bas i nema smisla? Apsolutno sam protiv ovakve mjere nuzne registracije za prepaid,jedan od selling pointova za prepaid uz kao bolju kontrolu troskova,je upravo 'anonimnost',zato kod normalnih operatera prepaid i mora biti skuplji od postpaida.Takodjer ak dodje do toga da bez registracije se neće moci koristiti usluga slažem se da jedina opcija bude škare metoda i kartice u smeće,vidim da ne budem jedini u tome ![]() I ovo iznad za maloljetne osobe,dosad je praksa da je potrebno uz maloljetnikovo ime priložiti kopiju iden.dokumenta jednog od roditelja,vjerujem da će tako i ostati,tu bar nema razloga za promjenu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Ma dajte, kakve anonimne prijetnje??? mislite da će one nestati čim se svi registriramo? osobno ni neznam nikoga kome su anonimno prijetili,a i prjetnja mobitelom nije jedini način na koji se to može obaviti...ovo registriranje je napad na naše slobode, a sve ostalo su samo izgovori... ja se neću registrirati, a ko dovoljan broj ljudi odluči isto... što nam mogu... pa oni ovise o nama a ne mi o njima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Studenti iz drugih drzava i slicno. Mislim da se i tu vrti lijep novac.
![]() |
![]() |
#16 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja imam broj na pretplatu tak da mi je svejedno, ali ovo registriranje nam netreba, samo gluposti izmišljaju, i neznam čemu če to ili bi trebalo služit.
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
e Henri...pa zasto bi bilo tko slusao sta ja i skim pricam osim ako je u pitanju nacionalna sigurnost? Jos malo i privatnost nece postojati...sve ce nas taggirat ko stoku ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Nemam ništa protiv registracije korisnika. Dapače tako mi je svejedno. Više me sikiraju kretenarije tipa obračunskih jedinica od po minutu, uspostava poziva, skupog mobilnog interneta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|