|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Update firmwire-a na DVD-R uređaju?
Imam PIONEER 108 sa firmwireom 1.04. Skinuo sam najnoviji 1.14. Problem je taj sto mi Nero nece prepoznati DL i brzine przenja i citanja. Citao sam na netu da se update firmwirea radi u čistom DOS-u. Onda mi treba start-up disk. Odakle? Da li je moguće ići u Command iz XP-a pa iz njega napraviti update. Oprezan sam da ne bi zajeba uređaj. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
kaj pioneer ne daje upute uz firmware? Najvjerojatnije je to windows flash program, ako nije , onda napraci boot disketu u windowsima i prekopitraj flash program i .bin file na disketu.
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ja sam svog jucer upgradeao. Ide iz Window$a. Samo pokrenes i odgovaras kaj te pita.
![]() |
#4 |
Junior Member
|
Aj costa sad lijepo posteno reci, ko bolje cita zgrebane tiskane DVD-e ..Pionir ili Nek?
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Jebo neka i dan kad sam ga kupio ![]() Ajd dobro przi ali dok su ga izradjivali nisu morali doslovno shvatiti svrhu przilice. Treba moci procitati i ono sto nije netom snimljeno ![]() ![]() Pioneer ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
Pa znam al za to se moze kupit i poseban reader, ni jedan reader u przilici nije ni blizu samo citacima.. Meni do sad nije odbio procitat ni jedan jedini dvd, DA pace (Izgrebani iz Videoteke) Liteon 411s, 811s, Benq DVD reader, AOPEN DVD reader (koji inace jede malu djecu)...ni jedan od navedenih nije izripo taj izgrebani DVD, al nec je ,kreno sa 2x al iso do kraja) Tak da sumnjam mozda malo u tvoj primjerak..il govoris samo o przenim medijima.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ja sam na 180 najnormalnije updetao bios iz Windowsa.. sve je radlio kao i prije.
Gigabyte 8ik1100 Intel Pentium 4 3,2 GHz 512 MB DDR RAM KingMax 2X Segate Baracuda 200 GB SATA Westren Digital 200 GB ATA133 Sapphire ATi Radeon 9600 XT Lite-on DVD ROM Pioneer DVR-108 DVD/RW Asus Pin-100 TA Samsung SynMaster 757DFX Logitech Internet Navigator SP Keyboard Logitech MX 510 Lexmark Z51 printer Microsoft Windows XP Professional + SP2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|