Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.01.2009., 18:52   #1
tolerant
Registered User

Datum registracije: May 2008
titl se ne pojavljuje na konvertiranom avi-u ?

Konvertirao sam jedan film pomoću Koyote Free Video Convertera iz mp4 u avi (divix codec) fajl. Kada pustim film taj avi se normalno reproducira u Winampu i ostalim playerima ali problem je to što neće da prikazuje titl. Sve sam napravio, stavio avi i srt titl u istu mapu, obje datoteke imaju isto ima, a svoju ekstenziju, onako kako i ostali moji filmovi koji funkcioniraju, pa se pitam u čemu je problem?
Konvertirani avi ima nekih 1.14Gb, mislio sam da će imati standardnih 700mb, codec koji sam izabrao u converteru je (DivX) al ima i drugih mpeg4, Xvid, DIVX5 itd, ne znam šta uopće predstavljaju, izabrao sam width 704pix, height 480pix.
E sad, da li ovi parametri veličine, codeca, rezolucije i aspecta ratia mogu imati utjecaj na nepojavljivanje titla?
Hvala
tolerant je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2009., 22:44   #2
Imola58
Registered User
Moj komp

Imola58's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Lijepljenje titla na avi film

Citiraj:
Autor tolerant Pregled postova
Konvertirao sam jedan film pomoću Koyote Free Video Convertera iz mp4 u avi (divix codec) fajl. Kada pustim film taj avi se normalno reproducira u Winampu i ostalim playerima ali problem je to što neće da prikazuje titl. Sve sam napravio, stavio avi i srt titl u istu mapu, obje datoteke imaju isto ima, a svoju ekstenziju, onako kako i ostali moji filmovi koji funkcioniraju, pa se pitam u čemu je problem?
Konvertirani avi ima nekih 1.14Gb, mislio sam da će imati standardnih 700mb, codec koji sam izabrao u converteru je (DivX) al ima i drugih mpeg4, Xvid, DIVX5 itd, ne znam šta uopće predstavljaju, izabrao sam width 704pix, height 480pix.
E sad, da li ovi parametri veličine, codeca, rezolucije i aspecta ratia mogu imati utjecaj na nepojavljivanje titla?
Hvala
Ja sam imao sličan problem i rješio sam ga tako da sam titl direktno zalijepio na film.
Program se zove AviSub (Free).Lijepljenje se izvodi u 3 koraka i traje oko 2 minute. Može se podešavati veličina, vrsta i boja fonta. Podržana su naša slova.
Imola58 je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 24.01.2009., 17:37   #3
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
ako koristis ffdshow za codec,u doljnjem desnom kutu u tray-u se pojavi ff audio i ff video ikonica,klikni na ffvideo i svai kvacicu na SUBTITLES i podesi velicinu fonta i font
spawn je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno