|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
titl se ne pojavljuje na konvertiranom avi-u ?
Konvertirao sam jedan film pomoću Koyote Free Video Convertera iz mp4 u avi (divix codec) fajl. Kada pustim film taj avi se normalno reproducira u Winampu i ostalim playerima ali problem je to što neće da prikazuje titl. Sve sam napravio, stavio avi i srt titl u istu mapu, obje datoteke imaju isto ima, a svoju ekstenziju, onako kako i ostali moji filmovi koji funkcioniraju, pa se pitam u čemu je problem? Konvertirani avi ima nekih 1.14Gb, mislio sam da će imati standardnih 700mb, codec koji sam izabrao u converteru je (DivX) al ima i drugih mpeg4, Xvid, DIVX5 itd, ne znam šta uopće predstavljaju, izabrao sam width 704pix, height 480pix. E sad, da li ovi parametri veličine, codeca, rezolucije i aspecta ratia mogu imati utjecaj na nepojavljivanje titla? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lijepljenje titla na avi film
Citiraj:
Program se zove AviSub (Free).Lijepljenje se izvodi u 3 koraka i traje oko 2 minute. Može se podešavati veličina, vrsta i boja fonta. Podržana su naša slova. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ako koristis ffdshow za codec,u doljnjem desnom kutu u tray-u se pojavi ff audio i ff video ikonica,klikni na ffvideo i svai kvacicu na SUBTITLES i podesi velicinu fonta i font |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|