|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Nvidia Forceware 181.20
http://www.itx.ba/index.php?option=c...=8818&Itemid=1 Možete skinuti drajver i pogledati prilično dugu listu poboljšanja http://www.nvidia.com/object/winxp_181.20_whql.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
ili jednostavno na nvidiinoj stranici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako tako nastave podizat performanse u igrama, sa 8500gt cu igrat crysis na high LOL
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
driver ti je super... žalim šta sa ga instalirao jer mi je poje(beep) cijeli komp, sve se srušilo tako da sam Vistu morao ponovo stavljati. prvo u control panelu nije bilo niti jedne ikone, drivere nisam mogao deinstalirati nego jednostavno napraviti FORMAT C: hvala na ničem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
kako ne? pa sta jos nemas gtx 285 il 295? ![]() Exciting New Features: Added support for GeForce GTX 295 and GeForce GTX 285 Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with all SLI-certified GPUs. Enables NVIDIA PhysX acceleration on a dedicated GeForce graphics card. Use one card for graphics and dedicate a different card for PhysX processing for game-changing physical effects. Learn more here. (Note: GPU PhysX is supported on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory. This driver package automatically installs PhysX System Software version 8.10.13). Supports GeForce Plus Power Pack #2. Download these free PhysX and CUDA applications now! Added support for the new NVIDIA CUDA Video Encoder with H.264 optimization + Boosts performance in numerous 3D applications. The following are some examples of improvements measured with Release 180 drivers vs. Release 178 drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings): Up to 10% performance increase in 3DMark Vantage (performance preset) Up to 13% performance increase in Assassin's Creed Up to 13% performance increase in BioShock Up to 15% performance increase in Company of Heroes: Opposing Fronts Up to 10% performance increase in Crysis Warhead Up to 25% performance increase in Devil May Cry 4 Up to 38% performance increase in Far Cry 2 Up to 18% performance increase in Race Driver: GRID Up to 80% performance increase in Lost Planet: Colonies Up to 18% performance increase in World of Conflict sve sto je bolje vrijedno je isprobavanja, sto ne? odoh sad isprobati fc2 bash da vidim dal ce bit koji frejm vise ![]() @zeko750, osobno sam ih install najnormalnije, ne znam zasto brijes covjeku zbog svojih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ps-makni i drivere za fiziku prije dizanj anovih drivera jer se znaju doticni isto potuc ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with all SLI-certified GPUs. bas bi bio stos da se zeznu pa da greskom ospsobe divere da rade SLI na starijim intel chipsete koji kao podrzavaju samo ATI crossfire ![]() u je bi skocila porodaj maticnih sa doticnim chipsetima ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Čupavac
Datum registracije: May 2007
|
Joj, a baš sam jučer instalirao 180.48 na svježu Vistu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
cuj ti lika, ja sam stavio drivere ak neko oce skinuti nek si skine, ima dosta poboljšanja u igrama, nova tehnlogija CUDA sve ti gore lijepo pise ne vidim u cemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
E da 180.48 nepodrzava 8500gt, ali ovi 180.21 podrzavaju.
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() i btw...nije to njegov driver. Meni radi super,Vista x64
![]() |
![]() |
#20 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
JEl ima kakvih poboljšanja kaj se GTA 4 tiče? Možda koji FPS više, niš ne piše... da ne stavljam bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|