![]() |
Nvidia Forceware 181.20
http://www.itx.ba/index.php?option=c...=8818&Itemid=1
Možete skinuti drajver i pogledati prilično dugu listu poboljšanja http://www.nvidia.com/object/winxp_181.20_whql.html |
ili jednostavno na nvidiinoj stranici.
|
Ako tako nastave podizat performanse u igrama, sa 8500gt cu igrat crysis na high LOL
|
driver ti je super...
žalim šta sa ga instalirao jer mi je poje(beep) cijeli komp, sve se srušilo tako da sam Vistu morao ponovo stavljati. prvo u control panelu nije bilo niti jedne ikone, drivere nisam mogao deinstalirati nego jednostavno napraviti FORMAT C: hvala na ničem |
ja baš ne vidim razlog da skinem te drivere...
|
kako ne? pa sta jos nemas gtx 285 il 295? :D
Exciting New Features: Added support for GeForce GTX 295 and GeForce GTX 285 Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with all SLI-certified GPUs. Enables NVIDIA PhysX acceleration on a dedicated GeForce graphics card. Use one card for graphics and dedicate a different card for PhysX processing for game-changing physical effects. Learn more here. (Note: GPU PhysX is supported on all GeForce 8-series, 9-series and 200-series GPUs with a minimum of 256MB dedicated graphics memory. This driver package automatically installs PhysX System Software version 8.10.13). Supports GeForce Plus Power Pack #2. Download these free PhysX and CUDA applications now! Added support for the new NVIDIA CUDA Video Encoder with H.264 optimization + Boosts performance in numerous 3D applications. The following are some examples of improvements measured with Release 180 drivers vs. Release 178 drivers (results will vary depending on your GPU, system configuration, and game settings): Up to 10% performance increase in 3DMark Vantage (performance preset) Up to 13% performance increase in Assassin's Creed Up to 13% performance increase in BioShock Up to 15% performance increase in Company of Heroes: Opposing Fronts Up to 10% performance increase in Crysis Warhead Up to 25% performance increase in Devil May Cry 4 Up to 38% performance increase in Far Cry 2 Up to 18% performance increase in Race Driver: GRID Up to 80% performance increase in Lost Planet: Colonies Up to 18% performance increase in World of Conflict sve sto je bolje vrijedno je isprobavanja, sto ne? odoh sad isprobati fc2 bash da vidim dal ce bit koji frejm vise :) @zeko750, osobno sam ih install najnormalnije, ne znam zasto brijes covjeku zbog svojih problema? |
Citiraj:
:D,to piše i na mojima 177.92 znači do 181.20 je prošlo par serija drivera,znači imaš 50% više fps-a u igrama,nego zašto meni baci baca plavi ekran kad hoću stavit ne ove nego 180.48??recimo da ne deinstaliram stare nego ih samo gazim novima što sam i inače radio an bivšoj agp kartici,pci drugačije funkcionira. |
Citiraj:
ps-makni i drivere za fiziku prije dizanj anovih drivera jer se znaju doticni isto potuc :D |
Enables NVIDIA SLI technology on SLI-certified Intel X58-based motherboards with all SLI-certified GPUs.
bas bi bio stos da se zeznu pa da greskom ospsobe divere da rade SLI na starijim intel chipsete koji kao podrzavaju samo ATI crossfire :lol2: u je bi skocila porodaj maticnih sa doticnim chipsetima :roller: |
Joj, a baš sam jučer instalirao 180.48 na svježu Vistu :fuming:
|
Citiraj:
|
evo ja ih instaliro sve super radi, pokrenuo FR2 i dobio 4-5FPS-a vise :)
|
E da 180.48 nepodrzava 8500gt, ali ovi 180.21 podrzavaju.
|
nemadu ambient occlusion, heh
|
Citiraj:
i btw...nije to njegov driver. Meni radi super,Vista x64 |
Instalirani i sve ok nikakvih problema nema malo poboljšanja ima u FC2
|
Citiraj:
|
Evo i ja sam inst te drivere i sve radi oke...
|
Šta je ovo? :stoopid: Neki dan izašli i ja instalirao 185.* drajvere, a sada izađu 181.* Šta je to? :stoopid:
|
JEl ima kakvih poboljšanja kaj se GTA 4 tiče? Možda koji FPS više, niš ne piše... da ne stavljam bezveze :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:18. |