|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
(riješeno) Dva pitanja ... Kako spojiti dva kompa i da idu na net oba
Ovako ...Imam PC i Laptop...Al htjeo bi ih umreziti da mogu prebacivati fajlove s jednog na drugi .. Npr. Znaci da mogu uci u C: disk na Lapu i gledati kaj mi treba i skidati ... I kako staviti da mi Laptop i PC zajedno mogu ici na internet...Ja ih stavim ,al jedan se spoji jedan ne...Nikako da mi oba prorade... Ako ko zna pls nek mi se javi za ova 2 pitanja Tnx na odgovorima svima unaprijed.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Koji modem/router imas?Spoji na modemu/routeru na LAN1 stolni komp a na LAN2 spoji laptop i podesi rucno IP,DNS (ali ovo ce sve sljakat u redu ako tvoj uredaj radi u router mode)..Vise o tome pogledaj tu-> http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Kasada je.... Al neznam podesiti da mi oba prorade da mogu na net... A kako napraviti konekciju za spajanje 2 kompa ..Znaci tj, umrezavanje...Da mogu dijeliti sve s hardova i npr. igrati nesto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Namjestio sam da mogu s stolnim PC i lapom na net zajedno... Sad kako mogu umreziti ta dva kompa...Znaci sherati fajlove da mogu ulaziti i samo skidati i stavljati muziku, programe itd... Ako ko zna nek napise kako se to radi i kaj trebam sve... i dali je moguce preko rutera to napraviti da su spojeni |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |