|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Hyper 6+Lanparty UT+chipset cooling
Ide li na DFI Lanparty UT nforce 3 CM Hyper 6 bi li mogao nabaviti u Linksu ili negdje bolji pasivnjak za sabirnicu jer se grije za popizdit, u Linksu? i za MOSFETE! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
ThermalRight NB1-C za čipset Coolermasterovi samoljepljivi pasivci za MOSFETE (u raznim bojama) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pogledaj malo reviewe po netu. Za namontirat Hyper 6 trebas skinut retention bracket s ploče i stavit onaj koji dolazi s hyperom (pod uvjetom da bracket nije zaljepljen za ploču) Osim toga velika je opasnost kod prenošenja kompa da ne potrgaš matičnu a i puno je problema s montiranjem zbog veličine. Na mnogim reviewovima koje sam gledao mu zbog toga nisu ni dali ocjenu. Bolje uzmi neki TR model. Mislim da je netko od linksovaca preporučio SLK 948 U. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ok malo ću preformulirati pitanje !! koji je najbolji aktivni cooler za s754 ? Cijena nije problem a da nije Zalman-7000Cu? Ako je Hyper 6 takav problem stavit ! i mene je strah da se nešto ne slomi kad se ta zvijer stavi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ma ako ne radiš boleštine ništa neće puknut, pogotovo sa backplateom... Pri prenošenju staviš kantu vodoravno i nema zime... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
@Darth Revan - Sve to imaš u Linksu. Ako ne želiš Hyper6 uzmi ThermalRight SP97, samo ga Links više ne prodaje - prestao se proizvoditi. Sad je došla neka aluminijska mrcina TR XP-120; ako ti stane na ploču uzmi to i Papsta 120. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja mislim da ti je hyper6 najbolji izbor, pogotovo u kombinaciji sa dva ventilatora. Daje 5-6 stupnjeva niže od Zalmana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Hyper6 je zakon hladnjak i ne vidim zakaj sad neki strah. Jest mrcina, jest tezak, ali kaj sad - hladi kao lud i cak ak crkne fan ti se nebu sprzil proc - meni je 3800+ radio sa "pasivcem" jedno 30 minuta prije neg kaj sam skuzio da se vent ne vrti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
kaj je ovdje fora poslati dve poruke zaredom ili ja neke propustam. ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Ljudi ... nemojte me tjerati da brišem postove ![]() Ja sam lijena mrcina koju nervozira kad se bagra ponaša nepristojno ![]() BTW. jućer je rođo uzeo Thermalright 948U umijesto Hyper 6 ( nakon konzultacije moje s Isusom -- to je bio zaključak ) Javim nakon ovog weekenda kad sve složimo kako radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ok Javi!! |
|
![]() |
![]() |