|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
SE K800i dilema
imam jedno pitanje nasao sam par linkova sa time kako se prebacuje softver pecevi i sve to u mob pa sad moje je pitanje gubim li ja garanciju ako u mob ubacim nove drajvere za zvuk i za kameru te ako promjenim meni one ikonice da mi drugcije izgledaju? i ako moze jos neki link koji su najbolji drajveri za zvuk i kameru hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
U slucaju reklamacije flashas stari firmware i drivere |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Obavezno pročitaj sve o tim postupcima i osnovama rada u XS++ i SE Tool programima, pa kako se extracta firmware ( da bi backupirao originalne drivere - u slučaju da želiš brže vratiti originalne a ne želiš ponovno flashati ), kako se mob "otključava" za stavljanje patcheva. Prije nego što išta kreneš raditi treba napraviti backup GDFS-a. Dobro se informiraj da ne bi bilo svega. EDIT: Ne moraš mijenjati firmware za to, to ti je 5 minuta posla, sve ide preko FSX-a u XS++. To ti vjerojatno ništa ne znači sad, ali kad pročitaš malo, skužit ćeš. Inače, počni na se-nse forumu
![]() |
#6 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Naviknuo sam se na XS++, a zapravo su isti programi, samo što XS nema mogućnost stavljanja patcheva. SETool mi Avast očitava kao trojanca pa ga koristim samo kad moram jer mi se ne stalno gasiti zaštitu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|