![]() |
SE K800i dilema
imam jedno pitanje nasao sam par linkova sa time kako se prebacuje softver pecevi i sve to u mob pa sad moje je pitanje gubim li ja garanciju ako u mob ubacim nove drajvere za zvuk i za kameru te ako promjenim meni one ikonice da mi drugcije izgledaju?
i ako moze jos neki link koji su najbolji drajveri za zvuk i kameru hvala |
U slucaju reklamacije flashas stari firmware i drivere
|
a jel moram mjenjat firmware da mogu stavit drugi izbornik i drajvere od zvuka i kamere
jel nemam potrebu za nicim drugim osim za time i da mi malo ljepse izgleda izbornik |
Obavezno pročitaj sve o tim postupcima i osnovama rada u XS++ i SE Tool programima, pa kako se extracta firmware ( da bi backupirao originalne drivere - u slučaju da želiš brže vratiti originalne a ne želiš ponovno flashati ), kako se mob "otključava" za stavljanje patcheva. Prije nego što išta kreneš raditi treba napraviti backup GDFS-a. Dobro se informiraj da ne bi bilo svega.
EDIT: Ne moraš mijenjati firmware za to, to ti je 5 minuta posla, sve ide preko FSX-a u XS++. To ti vjerojatno ništa ne znači sad, ali kad pročitaš malo, skužit ćeš. Inače, počni na se-nse forumu |
Zasto bi radio prek XS-a kad je preko SEtoola jednostavnije.Stim da ako je CID 53 jedino mu JDflasher preostaje
|
Naviknuo sam se na XS++, a zapravo su isti programi, samo što XS nema mogućnost stavljanja patcheva. SETool mi Avast očitava kao trojanca pa ga koristim samo kad moram jer mi se ne stalno gasiti zaštitu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:05. |