|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
broj za spajanje na adsl??
znam glupo pitanje, ali koji je broj pozivanja kad se spajam na net, htio bih napravit konekciju, jer sad kad uključim modem komp mi je non stop na netu a meni to ne paše... frend mi je sad sve to lijepo složil al nemam složene konekciju u kompu...znači mislim da kad npr. idem pod start->connect to->adsl... thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
procitaj stiky http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
a kad u exploreru napišem ovo "192.168.1.1" da mi se otvori ono od t-coma, pa idem pod internet i tam je opcija disconect, ak na to kliknem onda se diskonektam i poslije se mogu nazad konektat??? po tome je to isto kao i da imam vezu složenu prek network connections??? i još nešto kak da dolje u trayu dobim ikonu od veze??? da mi onda piše brzina, detalji itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
da za ovo tvoje pitanje o konektanju i diskonektanju ovo dolje u trayu dobijes da odes na network connections. odes na properties od local area network i stavis kvacicu u dolje dvije kucice: show icon in notification area when connected notify me when this connection... Zadnje izmijenjeno od: zmikic. 31.12.2008. u 02:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraj MAXmetar koji ti direktno sa tvoje korisničke stranice očitava sve podatke.
![]() |
#8 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|