|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
vnc-kako spojiti komp na jednoj loakaciji s kompom na drugoj lokaciji?
evo vecina je napisana u naslovu... naci imam komp kod tate i komp doma... kak ta dva spojiti preko VNC-a da vidim s jednoga na drugi... imam na oba vnc iste verzije i kaj sad trebam napraviti ip adresu unjeti? i ako ju treba unijeti...kamo? hvala
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Instaliraj na oba hamachi,otvori novi "network" u njemu (virtualnu mrezu) na jednom kompu,na drugom kompu u hamachiju klikni join network,i nadji tu mrezu. I sad ste "umrezeni",i lipo se spajaj preko remote desktopa,tako da kopiras adresu kompa na kojeg se zelis spojit iz hamachia u remote desktop. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
To ti je adresa koju ti hamachi napravi tvom kompu kad ga instaliras. Izgledat ce ti nesto ovako 5.130.220.178 i bit ce prikazana u mrezi koju stvoris.Jaaaako je jednostavno,imas mali "turtorial" kad ga prvi put instaliras. Recimo ovako ti to izgleda u programu: *Ja i otac (ovako recimo stavis ime tog "networka") *5.130.220.172 -Ja (adresa i ime tvog kompa) *5.132.232.132 -Otac (adresa i ime ocevog kompa) Sad kad se spajas sa svoga kompa na ocev kopiras negovu adresu u remote desktop i obrnuto kad se s njegovog spajas na svoj.Valjda znas sta je remote desktop (start > Accessories > Remote Desktop Connection) http://www.youtube.com/watch?v=5Nfb6wrRf54 Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 31.12.2008. u 14:40. Razlog: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
super sve sam skuzil ma e car si...fala ti puno... e da zabio sam reci...svima sve najbolje u nooj 2009...godini...puno svega...novih kompjutera...malo pokvarenih...i tak to... bAd
Rijeci su isto kao i gomile ljudi, nije nuzno znati za sve... J. B. Štulić Zadnje izmijenjeno od: doorman. 31.12.2008. u 15:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|