![]() |
vnc-kako spojiti komp na jednoj loakaciji s kompom na drugoj lokaciji?
evo vecina je napisana u naslovu...
naci imam komp kod tate i komp doma... kak ta dva spojiti preko VNC-a da vidim s jednoga na drugi... imam na oba vnc iste verzije i kaj sad trebam napraviti ip adresu unjeti? i ako ju treba unijeti...kamo? hvala |
Instaliraj na oba hamachi,otvori novi "network" u njemu (virtualnu mrezu) na jednom kompu,na drugom kompu u hamachiju klikni join network,i nadji tu mrezu.
I sad ste "umrezeni",i lipo se spajaj preko remote desktopa,tako da kopiras adresu kompa na kojeg se zelis spojit iz hamachia u remote desktop. |
a kaj je to adresa kompa?
imew kompa ili kaj? tnx |
Citiraj:
Izgledat ce ti nesto ovako 5.130.220.178 i bit ce prikazana u mrezi koju stvoris.Jaaaako je jednostavno,imas mali "turtorial" kad ga prvi put instaliras. Recimo ovako ti to izgleda u programu: *Ja i otac (ovako recimo stavis ime tog "networka") *5.130.220.172 -Ja (adresa i ime tvog kompa) *5.132.232.132 -Otac (adresa i ime ocevog kompa) Sad kad se spajas sa svoga kompa na ocev kopiras negovu adresu u remote desktop i obrnuto kad se s njegovog spajas na svoj.Valjda znas sta je remote desktop (start > Accessories > Remote Desktop Connection) http://www.youtube.com/watch?v=5Nfb6wrRf54 |
super sve sam skuzil ma e car si...fala ti puno...
e da zabio sam reci...svima sve najbolje u nooj 2009...godini...puno svega...novih kompjutera...malo pokvarenih...i tak to... bAd |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |