|
![]() |
#1 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
zujanje napajanja
ovako prije corsaira vx 450w sam imao seasonica od 430w kojeg sam vratio zbog zujanja,a na corsairu mi se javlja sličan ajmo reč problem ali je blaži. nakon nekog vremena počne lagano zujati kao stari televizor ako kužite na kaj mislim i onda nakon nekog vremena prestane pa opet počne i tako dalje... da li možda znate u čemu je problem? u lošoj struji? da uzmem neki ispravljač struje? molim savjete svi dobrodišli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Zuji neka zavojnica. Jel se to događa kad igras neku igru ili neko vece opterecenje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Dali si potpuno siguran da je iz napajanja? Mislim da je netko tu na forumu imao zujanje iz usb konektora na ploci, a moguce da i grafa cvili. Bas da je kod oba napajanja isto, hmm.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
Ne radi edit... 1. Nesto zuji http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79044 2. Vise ne zuji ![]() Dali si probao izvadit napajanje iz kucista pa probat? A mozda i je do napajanja...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
te je a...
|
Dali si probao izvadit napajanje iz kucista pa probat? A mozda i je do napajanja...[/quote] Jesam probao sam i opet isto, a zaboravio sam napisat da sam taj isti slučaj imao još i kod fortrona BSII od 400w, jel moguće da je struja loša? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Poslušaj si karticu ![]() Moja svili kao nenormalna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ti zuji stalno ili pod točno određenim uvjetima (opterećenje ili prištekavanje nečeg određenog) rekao bi da je do napajanja ali ovako "random" nebi rekao da ti je do samog PSUa bolje vidi kaj ti je sve spojeno na te žice di je komp (od glavnog voda kuće po utičnicama i ostalome, ne mislim na sam produžni kabal od kompa, iako se podrazumjeva i tamo potražit potrošače ako ih imaš) jer to ti se može javljati kad napon ne valja...
![]() |
#19 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Nemora biti nestabilnosti, dobra napajanja i jesu dobra zato jer peglaju prljavu struju ali "pate" pod tim pa mogu cviliti... Edit (za ovo dole): Ha čuj moguće je svašta, probaj s nekim drugim produžnim, i okreni za 180 utikač od produžnog pa probaj tako...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 26.02.2008. u 17:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
evo ja isto imam problem...kućište mi je otvoreno i čujem to zujanje. Nije da me nervira ali ne znam da li je štetno. Što je najgore ne mogu odrediti izvor kao da je sveprisutan i dolazi sa svih strana...zujanje je kada uđem u 3d znači neku igricu...ali kao da dolazi iz grafičke (sapphire 4850 dual slot) Ne smeta mi samo mi recite da li je štetno...inače komp je nov (2 tjedna star) i radi sve ok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a zuji neka zavojnica na grafi vjerovatno. Stetno nije, iritantno vjerovatno je. Ako ti ne smeta pici dalje. Ako smeta mozes je zaliti vrucom plastikom. Iako se cudim, samo sam jednom imao tu grafu u rukama i jedina zavojnica koju sam vidio je ona mala gusto motana kod konektora od dodatnog napajanja. Takve rijetko zuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
tnx ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|