|
![]() |
#1 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Coolermaster X-PAD III - oprez !
Ovako ... danas sam kupio Coolermaster X-PAD III podlošku. Sav sretan došao doma i odmah se bacio na isprobavanje nove " radne " površine. ALI - mišonja odbija raditi na njoj ![]() Čini se da zbog crne boje i nedostatka refleksije dolazi do 0 bodova što se tiće pomicanja. Miš u pitanju je: Microsoft wireless Intellimosue Explorer 2.0 Tako da baš i nije sranje za 30 Kn. Mišonja radi na svim ostalim podloškama, ali na ovoj - NE. Ovo ne pišem zbog ne znam niti ja kojih razloga. Već samo zato da još netko ne kupi podlošku i kad dođe doma - NIŠ ![]() Zato .... pamet u glavu i kupite neku drugu mišonja podlošku :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
(°_°)
|
koji peh ![]() fala na upozorenju, bas sam razmisljao o kupovini podloske, sad bar znam koju necu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Coolermaster X-PAD III - oprez !
Citiraj:
![]() A kaj sad, daj je meni. Moj kuglični štakor se ziher ne bu bunio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
LOL za 100kn kupi 10 obicnih koje traju i traju ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Ako ti jesi - good for you. Međutim, mislim da nas ima dosta, kojima uvijek treba " nekaj više " |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
ja sam sasvim zadovoljan onim sto imam ma koliko god to bilo "obicno" glavno da sljaka .. ti si pozelio "nekaj vise" pa vidis kam te to sad depeljalo ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ahhh paske tu loviš neke kvazi-aluminijske podloge....da to nije radi nikad prežaljene Lian Li podloge kaj ti je pobegla ??? ja pucam na nekaj ovakvog (Fatpad) ![]() 3in1 podloga za miša , jastuk i prostirka za plažu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Ne mogu prežaliti tu podlošku .... Anyway - UPDATE v 2.0 ---- Podloška radi normalno s Logitech Optical dual sensor. ![]() Jebiga - ćini se da je moj miš defektan ![]() Još će danas buraz probati na MX 510 , pa vam javim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
HEHE Paske širiš dezinformacije, nego Microsoft ko microsoft. kakvi win takvi i miševi ;-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ja bi sad iz inata kupil optickog misa za 30 kn. Jebes optickog misa koji e radi na bilo kakvoj podlozi, moj radi i na bjelom papiru ![]()
__________________ |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|