![]() |
Coolermaster X-PAD III - oprez !
Ovako ... danas sam kupio Coolermaster X-PAD III podlošku. Sav sretan došao doma i odmah se bacio na isprobavanje nove " radne " površine.
ALI - mišonja odbija raditi na njoj :eek: Čini se da zbog crne boje i nedostatka refleksije dolazi do 0 bodova što se tiće pomicanja. Miš u pitanju je: Microsoft wireless Intellimosue Explorer 2.0 Tako da baš i nije sranje za 30 Kn. Mišonja radi na svim ostalim podloškama, ali na ovoj - NE. Ovo ne pišem zbog ne znam niti ja kojih razloga. Već samo zato da još netko ne kupi podlošku i kad dođe doma - NIŠ :fuming: Zato .... pamet u glavu i kupite neku drugu mišonja podlošku :/ |
koji peh :p
fala na upozorenju, bas sam razmisljao o kupovini podloske, sad bar znam koju necu :D ... |
Re: Coolermaster X-PAD III - oprez !
Citiraj:
A kaj sad, daj je meni. Moj kuglični štakor se ziher ne bu bunio. |
Re: Re: Coolermaster X-PAD III - oprez !
Citiraj:
|
LOL za 100kn kupi 10 obicnih koje traju i traju ... :)
|
Citiraj:
Ako ti jesi - good for you. Međutim, mislim da nas ima dosta, kojima uvijek treba " nekaj više " |
ja sam sasvim zadovoljan onim sto imam ma koliko god to bilo "obicno"
glavno da sljaka .. ti si pozelio "nekaj vise" pa vidis kam te to sad depeljalo ... :D |
ahhh paske tu loviš neke kvazi-aluminijske podloge....da to nije radi nikad prežaljene Lian Li podloge kaj ti je pobegla ???
ja pucam na nekaj ovakvog (Fatpad) http://www.links.hr//photo/big/75FP-0010.jpg 3in1 podloga za miša , jastuk i prostirka za plažu :D |
Citiraj:
Ne mogu prežaliti tu podlošku .... Anyway - UPDATE v 2.0 ---- Podloška radi normalno s Logitech Optical dual sensor. :fuming: Jebiga - ćini se da je moj miš defektan :fuming: Još će danas buraz probati na MX 510 , pa vam javim :rolleyes: |
HEHE Paske širiš dezinformacije, nego Microsoft ko microsoft. kakvi win takvi i miševi ;-)
|
Ja bi sad iz inata kupil optickog misa za 30 kn. Jebes optickog misa koji e radi na bilo kakvoj podlozi, moj radi i na bjelom papiru:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:31. |